LÖNEADMINISTRATÖR PÅ DELTID TILL ATTRAKTIV ARBETSGIVARE

LÖNEADMINISTRATÖR PÅ DELTID TILL ATTRAKTIV ARBETSGIVARE

Vi söker nu en driven löneadministratör som vill jobba mellan 50 – 80 % hos en attraktiv arbetsgivare i centrala Stockholm. Det är ett konsultuppdrag med start i januari som sträcker sig cirka 6 månader framåt. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Sköta för det dagliga arbetet med löneadministrationen.
  • Löpande rapportera och genomföra avstämningar av löner samt semesterkörningar.
  • Supportera företagets medarbetare i lönerelaterade frågor.
  • Vara behjälplig till medarbetare i lönehanteringen.
  • Hålla kontakt med myndigheter.
Erfarenhet
Vi söker dig med 1-3 års erfarenhet av löneadministration. Vi ser det som meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom lön. Du har god förståelse för löneprocessen och har ett driv att vilja utvecklas inom yrket. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en ödmjuk, noggrann och lättlärd. Du är driven och kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull positiv och energisk vilket bidrar till den goda stämningen som råder på avdelningen. Du trivs i en händelserik omgivning och är positiv till att ta dig an nya uppgifter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Ansvarig rekryterare är Daniel Wessberger.
Mer info
Kontaktperson Daniel Wessberger
Telefon 076 176 01 17
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren