Kvalificerad Redovisningsekonom till mySafety

Kvalificerad Redovisningsekonom till mySafety

Gazella rekryterar nu en erfaren redovisningsekonom till mySafety. Vi söker dig som vill ta dig an en spännande och utvecklande roll där du kommer att ingå i redovisningsfunktionen för mySafety Försäkringar AB. I rollen arbetar du både med redovisning i några av koncernens dotterbolag samt driver utveckling av befintliga och nya rutiner i projektform. Du arbetar brett inom redovisning och erbjuds goda möjligheter att utvecklas.

Vad mySafety erbjuder dig
Hos mySafety erbjuds du möjligheter att växa, vidareutbildas och skapa en karriär. Du arbetar i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas både som person och i din profession. Du erbjuds att få chans att arbeta med en väldigt redovisningskunnig chef som gärna delar med sig av sin kunskap och i en miljö där man kommit långt med digitalisering och har mycket professionellt uppsatta processer och rutiner. Du blir en del av ekonomiavdelningen som idag är sju personer.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst. Kan det vara dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning
I rollen som redovisningsekonom på mySafety kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Upprättande av månadsbokslut
  • Hantera in och utbetalningar
  • Sköta periodiseringar
  • Till viss del sköta löpande bokföring
  • Kontrollera fakturor och hantera attesthantering
  • Aktivt arbeta med att förbättra redovisningsfunktionens processer och metoder.
  • Delta i olika projekt inom redovisningsområdet
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig med högskoleutbildning inom ekonomi samt 3 – 5 års erfarenhet inom redovisning i liknande roll. Du har goda kunskaper inom leverantörsreskontra, löpande bokföring och månadsbokslut. Om du har goda kunskaper i Excel och/eller kunskaper i ERP systemet Microsoft Dynamics 365, är det meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du drivande, självgående och trivs med att ta eget ansvar. Då du i rollen är med och utvecklar processer och arbetsmetoder ser vi att du motiveras av att skapa struktur och ordning. Vidare arbetar du mot flera olika avdelningar och bör därför vara både kommunikativ och initiativtagande. Du har också en god analytisk förmåga och har en förmåga att se hur förändringar kan påverka redovisningsarbetet framåt.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar mySafety med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Sundelin ( patrik.sundelin@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.