Kvalificerad Redovisningsekonom till AltoCumulus AB

Kvalificerad Redovisningsekonom till AltoCumulus AB

KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM TILL ALTOCUMULUS AB
Gazella rekryterar nu en kvalificerad redovisningsekonom till familjeägda AltoCumulus AB, ett bolag i Axel Johnson Gruppen. I tjänsten som redovisningsekonom ingår fullt bolagsansvar för flera bolag i koncernen och du erbjuds en attraktiv, bred och varierande redovisningstjänst. Som redovisningsekonom arbetar du självständigt med ansvar för redovisningen från ax till limpa och vi söker därför en erfaren, trygg och utåtriktad person med personlig drivkraft. För att lyckas i denna unika roll krävs en förmåga att ta egna initiativ, arbeta flexibelt och engagerat, samt en vilja att lära sig nytt. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring samt ansvara för att upprätta årsbokslut självständigt.
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt betalflöde.
  • Sköta processen för hyresavisering till hyresgäster.
  • Genomföra arbetet med moms- och skatteredovisning.
  • Delta i utvecklingen av bolagets interna rutiner inom redovisning.
  • Engagerat driva projekt och frågor som är kopplade till fastighetsbestånd, samhällsnytta med mera.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi en ekonom med gedigen erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser gärna att du har arbetat med bolagsansvar samt har kunskaper inom fastighetsredovisning och koncernredovisning, men det är inget krav. Du är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Microsoft Office. Om du tidigare har arbetat i affärssystemet Briljant är detta positivt, men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, lojal och prestigelös. Du har en inre drivkraft, tar initiativ och får saker att hända. Som person är du trygg i dig själv, självständig och engagerad i ditt arbete samt din arbetsplats. Vidare är du utåtriktad och samarbetar väl med andra och i ditt arbete är du effektiv och strukturerad samt har viljan att lära dig nya uppgifter. Du håller hög kvalitet i samtliga processer och har förmågan att prioritera ditt arbete.

AltoCumulus
AltoCumulus ingår i Axel Johnson Gruppen och arbetar med kapitalförvaltning. De har kontor i centrala Stockholm och Luxemburg.

Axel Johnson Gruppen
I Axel Johnson Gruppen ingår fyra fristående koncerner: handels- och tjänsteföretaget Axel Johnson AB, amerikanska Axel Johnson Inc., svenska fastighetsföretaget AxFast AB och kapitalförvaltningsföretaget AltoCumulus AB. Axel Johnson Gruppen ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.
Mer info
Kontaktperson Julia Minges
Telefon 076 176 01 07
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.