Kundreskontraekonom till Tele2

Kundreskontraekonom till Tele2

Gazella rekryterar nu en nyfiken Kundreskontraekonom som söker en ny utmaning till Tele2:s nya ekonomifunktion i Stockholm. I rollen som ekonom inom kundreskontran, går dina ansvarsområden genom hela processen, allt från filinläsning, betalning och fakturering ut till kund. Det är en kommunikativ roll där du hanterar kontakten med kunderna samt andra funktioner inom organisationen. Tillsammans med dina kollegor utgör ni den nya kundreskontrafunktionen som består av ca 10 personer på kontoret i Kista. Du kommer att få verka i en händelserik och internationellt präglad miljö samt få möjlighet att vara involverad i arbetet med att bygga och utveckla funktionens rutiner och processer. Det kan bli aktuellt med resor i tjänsten.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Erfarenhet

Vi söker dig som har 2-10 års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning och kundreskontran. Antingen har du en relevant examen inom företagsekonomi, eller motsvarade ekonomiutbildning eller flera års erfarenhet av kundreskontraarbete. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta i stora flöden. Du tycker om att arbeta i en händelserik miljö och är positiv till ett högt arbetstempo. Då arbetet innebär mycket kontakter med kunder och anställda är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en serviceinriktad roll. Det är en fördel om du har erfarenhet från Navision eller Visma. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete. I rollen som kundreskontraekonom är det viktigt att du har hög integritet då arbetet innebär hantering av känsliga person- och betaluppgifter. Du måste ha lätt för att samarbeta och ha god kommunikationsförmåga med samtliga delar av organisationen. För att trivas långsiktigt i rollen är det även viktigt att du trivs i en internationell miljö och då vi hanterar flertalet kundreskontror kommer det krävas att du är flexibel och kan vara backup för andra i teamet.

Tele2
Tele2 Sverige är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Våra nät är ryggraden i vår affär och vi är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G vi har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen. Ekonomifunktionen på Tele2 skapar värde genom att leverera tillförlitlig affärsinformation med snabbhet och enkelhet.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Rebecca.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.