Koncernredovisningsekonom

Koncernredovisningsekonom

Gazella söker en koncernekonom / redovisningsekonom till ett fastighetsbolag i centrala Stockholm. Du kommer att vara ytterst ansvarig för koncernkonsolideringen i bolaget. Uppdraget startar omgående som ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning. Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning
  • Ansvarig för upprättande av koncernredovisningen.
  • Löpande redovisning, kvartalsbokslut och årsbokslut.
  • Upprättande av årsredovisningar och rapportering till myndighet.
  • Moms- och inkomstdeklarationer.
  • Analys och uppföljning.
Erfarenhet
Erfarenhet av redovisning och koncernredovisning enligt IFRS samt skatteberäkningar efterfrågas. Goda kunskaper i Excel och van användare av IT-baserade affärssystem. Civilekonom eller motsvarande.

Personliga egenskaper
Kunden söker efter en självgående och strukturerad person med god analysförmåga. Man bör också vara kvalitetsmedveten och ha god samarbetsförmåga.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Wettermark som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på caroline.wettermark@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Caroline Wettermark
Telefon 076 176 01 32
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.