Junior redovisningsekonom till Friskis&Svettis Stockholm

Junior redovisningsekonom till Friskis&Svettis Stockholm

Är du redo för en ny utmaning som Junior redovisningsekonom? Har du arbetat med leverantörs- och kundreskontra och/eller löpande redovisning tidigare? Gazella rekryterar nu en Junior redovisningsekonom till Friskis&Svettis Stockholm där du kommer att ha helhetsansvar för Friskis&Svettis Stockholms kundreskontra med tillhörande administration och redovisning samt stötta i arbetet på leverantörsreskontran. Du kommer att ha en viktig roll inom ekonomiavdelningen och ingå i ett team om fyra personer samt rapportera till ekonomichefen. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler centralt i Stockholm på Friskis&Svettis Stockholms huvudkontor. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för kundreskontran med arbetsuppgifter inkluderande fakturering, kundinbetalningar, påminnelser samt tillhörande löpande bokföring och balansavstämningar
  • Supportera Friskis&Svettis Stockholms träningsanläggningar inom ekonomirelaterade frågor
  • Ansvara för utläggssystemet Dicom Expense
  • Ansvara för koncernens bankavstämningar
  • Bidra till att utveckla, förbättra och effektivisera redovisningsprocesser och rapporter för att säkerställa en god intern kontroll
  • Supportera i arbetet kring leverantörsreskontran och dess ansvarsområden
Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi alternativt en yrkeshögskoleutbildning. För att lyckas i rollen har du cirka 1-2 års arbetslivserfarenhet från kund- alternativt leverantörsreskontra eller löpande bokföring. Du kan ha tillgodosett dig erfarenheten från att ha arbetat parallellt med dina studier. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har systemvana och ett systemintresse.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är strukturerad, noggrann och självständig, samtidigt som du vågar utmana och driva ditt arbete framåt. Tjänsten förutsätter att du är social, kommunikativ och har en känsla för service och både uppskattar och bidrar till ett gott lagarbete. Du har en hög omställningsförmåga samt uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. Vidare är det önskvärt att du är fysiskt aktiv och/eller har ett genuint intresse för hälsa och träning.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Madelene Steinert.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 mars (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Friskis&Svettis består av drygt 150 ideella föreningar runtom i Sverige och finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Friskis&Svettis vet att om träning ska bli av måste den vara kul samt att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning utformad på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är träningen en upplevelse för både kroppen och sinnena. Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Alla människor behöver rörelse för att må bra. Därför är träningen hos oss en frizon från prestationskrav och skeva ideal. Hos oss får du vara precis den du är.

Friskis&Svettis Stockholm består av 17 träningsanläggningar och finns till för sina medlemmar som just nu uppgår till över 90 000 till antalet.