Junior Controller till IT-Bolag i Centrala Stockholm

Junior Controller till IT-Bolag i Centrala Stockholm

Gazella rekryterar nu en Junior Controller till ett IT-bolag med placering i centrala Stockholm. Tjänsten erbjuder en bred och utvecklande roll hos en attraktiv arbetsgivare. Vi söker en driven och analytisk person som är redo att anta en utmaning. Du kommer att vara en del av ett litet, sammansvetsat team och arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi söker därför dig som jobbar bra i grupp och har en vilja att utvecklas i din roll som ekonom. Rollen kommer att tillsättas så snart som möjligt och med fördel är du tillgänglig för att tillträda rollen inom två månader. Vi kommer att intervjua och presentera kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Samla in och sammanställa data och affärsinformation
  • Analysera stora mängder data, ta fram rapporter och presentera slutsatser inom organisationen
  • Medverka i rapportering, analys och uppföljning av finansiell information
  • Uppföljning av lönsamhetsförbättringar samt föreslå förbättringsåtgärder på lång och kort sikt
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen
  • Ständigt förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen

Erfarenhet

Vi söker dig som antingen är nyexaminerad inom relevant område och drivs av siffror och analys eller som redan har 1-2 års erfarenhet av arbete som financial analyst eller motsvarande och vill utvecklas inom analys och controlling. Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift och har mycket god vana av Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och en sann lagspelare som värderar att arbeta i grupp. Du har god kommunikationsförmåga, är prestigelös och har inga problem med att ta hjälp av medarbetare. Vidare arbetar du alltid proaktivt och välstrukturerat, och du värderar ett gott samarbete med kollegor högt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Anna Wallenberg.
Mer info

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.