Junior Accountant till tillväxtbolag

Junior Accountant till tillväxtbolag

Gazella rekryterar nu en Junior Accountant till internationell aktör inom Life Science, men kontor i Solna, Stockholm. Vi söker dig som med några års erfarenhet av ekonomi med stora ambitioner att utvecklas. I detta tillväxtbolag får du som junior redovisningsekonom möjlighet att vara med i bolagets spännande tillväxtresa och vi söker dig som är analytisk, lösningsorienterad och ser en långsiktig karriär på bolaget. Du kommer arbeta i ett team av tre och vara den svenska finanschefens högra hand. Med en lösningsorienterad inställning till arbetet ges du stort utrymme till egna initiativ. Din arbetsroll är bred och kommer innefatta bland annat bokslutsarbete, årsredovisning, moms, skatt och rapportering.

På bolaget arbetar ett 40-tal medarbetare, i olika avdelningar och från olika bakgrunder. Organisationen har stora expansionsplaner och man lägger mycket resurser på produktutveckling. Kulturen är öppen, prestigelös och medarbetarna har ett brinnande intresse för bolaget och branschen. Det finns goda utvecklingsmöjligheter . Då moderbolaget finns i Tyskland behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Din utmaning
I rollen som Jr Accountant kommer dina arbetsuppgifter innefatta:
  • Månads, – kvartals, och årsbokslutsarbete
  • Delaktig i årsredovisningen
  • Balansavstämningar
  • Moms och skatt
  • Rapportering

Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och några års arbetslivserfarenhet av reskontra och bokslutsarbete. Du är systemintresserad, med god vana att arbeta i Excel. Har du erfarenhet av SAP är detta ett plus, men inget krav. Du har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du har ett starkt ägandeskap för ditt arbete. Du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och tar ansvar för att leveransen håller deadlines och har hög kvalitet. Vidare är du strukturerad, noggrann och har förmåga att vända problem till utmaningar. För att trivas i rollen tror vi också att du är ambitiös, har ambition att utvecklas och ser värdet i att skapa långsiktiga relationer.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Pauline Mann
Telefon 076 176 01 21
Email Mejla Pauline Mann
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 jan 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.