Interim Redovisningsspecialist till Retail-bolag

Interim Redovisningsspecialist till Retail-bolag

Gazella söker nu en Interim Redovisningsspecialist till ett internationellt Retail-bolag. Bolaget är börsnoterat och ledande inom Retail, med goda utvecklingsmöjligheter! Som Interim Redovisningsspecialist arbetar du bland annat med löpande redovisning, upprättande av månads- och årsbokslut, rapportering samt processutveckling. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med god chans till tillsvidareanställning, på sikt även möjlighet att utveckla sitt ledarskap. Meriterande med tidigare erfarenhet av SAP och börsnoterade bolag. Bolaget erbjuder även ett hybridkontor vilket ger dig möjligheten att arbeta på ett flexibelt sätt.

Din utmaning
I rollen som redovisningsspecialist kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Löpande redovisning samt självständigt ansvara för upprättande av månads- och årsbokslut, årsredovisning och rapportering.
  • Upprätta redovisning av moms, skatt samt kontakt med externa parter.
  • Hantera uppföljning och analys av områden inom affärsverksamheten.
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt, effektivisera processer och rutiner samt diverse ad-hoc uppgifter inom området.
Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Elsa Toorell (elsa.toorell@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.