Interim Junior Business Controller & Junior Financial Controller

Interim Junior Business Controller & Junior Financial Controller

Gazella söker just nu både juniora Business Controllers och juniora Financial Controllers till flera av våra spännande klientbolag. Har du något års erfarenhet av redovisning och vill ta nästa steg mot en Controller roll? Då kan detta vara något för dig!

Vi på Gazella arbetar med interim och rekrytering inom ekonomi och hjälper ledande företag, av varierande storlek, i flertalet olika branscher med att hitta nya medarbetare. Genom att gå med i Gazellas nätverk, kan vi arbeta åt dig för att matcha dig med rätt företag, där vi tar hänsyn till dina önskemål om arbetsuppgifter, geografisk placering och annat som kan göra din arbetstillvaro bättre.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande till dessa tjänster. Skicka in ditt CV så fort som möjligt!

Arbetsuppgifter
Som Junior Business Controller & Junior Financial Controller i dessa roller kommer du att arbeta med:
  • Intern och extern rapportering.
  • Säkerställa siffror i såväl resultat- som balansräkning vid rapportering och bokslut.
  • Delaktig vid upprättande av månadsbokslut och kvartalsrapporteringar samt vid årsredovisning.
  • Budget- och prognosarbete.
  • Lönsamhetsanalys, utveckling och förbättring av KPI:er och processer.
  • Finansiell uppföljning för verksamheten.
  • Analysera data och ta fram nyckeltal för olika delar av verksamheten.
Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Mathilda Lindström ( mathilda.lindstrom@gazella.se ) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.