Interim Business Controller till välkänd koncern

Interim Business Controller till välkänd koncern

Gazella söker nu en interim Business Controller till ett stort bolag inom detaljhandelsbranschen som verkar inom en ansedd koncern. I rollen kommer du att tillhöra ett team med fler controllers som arbetar nära med CFO. Det huvudsakliga ansvaret kommer att ligga på att upprätta en budget, göra prognoser för olika varugrupper samt uppföljning. Bolaget är beläget i centrala Stockholm men erbjuder även möjligheten till distansarbete 2–3 gånger i veckan.

Har du tidigare erfarenhet av ovannämnda arbetsuppgifter samt är en analytisk, hängiven och kommunikativ person som därtill talar flytande engelska? Då kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Kandidater kommer att intervjuas löpande så se till att skicka in ditt CV redan idag så du inte missar chansen till en potentiell intervju!

Din utmaning
I rollen som Interim Business Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Utföra analyser samt uppföljning av olika verksamhetsområden.
  • Vara delaktig i budget- och prognosprocessen.
  • Vara delaktig i skapandet av kvartals- och årsrapporter för bolaget på både svenska och engelska.
  • Vara ett bollplank för ledningen gällande ad hoc-rapporter samt analyser.
Erfarenhet
Vi söker dig som är en driven och framåtlutad person med 3–5 års erfarenhet från liknande roller inom internationella bolag som har arbetat operativt med rapportering, analys, uppföljning samt budgetarbete. Vi ser därtill gärna att du har en akademisk examen, alternativt eftergymnasial utbildning som senare har kompletterats med arbetslivserfarenhet inom det aktuella området.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar att arbeta i team, inte är rädd för att ta egna initiativ samt har ett gott öga för detaljer. Du är en person som gillar att lära dig nya saker samt besitter förmågan att leverera högkvalitativt arbete samtidigt som du tar hänsyn till eventuella deadlines. Du är utåtriktad, ha en god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Ansökan
Har vi lyckats fånga ditt intresse? Skicka i så fall in ditt CV till oss via ansök-knappen! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ramnpreet Kaur Maan (ramnpreet.maan@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Ramnpreet Kaur Maan
Telefon 076 176 01 18
Email Mejla Ramnpreet Kaur Maan
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 jan 2023 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.