Inköpare

Inköpare

Vi söker nu en Inköpare till vår kund i centrala Stockholm för en direktrekrytering med start omgående. Företaget växer snabbt och bedriver försäljning av proffsverktyg via deras E-handel. Du kommer som ensam inköpare på företaget jobba både operativt såväl som strategiskt och vara en nyckelperson i företagets fortsatta expansionsresa. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Helhetsansvar för inköp
  • Förhandla med leverantörer
  • Ta fram nya leverantörer, produktkategorier och produkter
  • Optimera och säkerställa inköpsflöden
  • Avvikelsehantering
  • Arbeta operativt och strategiskt med inköp
  • Analysarbete kring inköpsnivåer
Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst där du jobbat på operativt och strategiskt. Starkt meriterande om du har en utbildning inom inköp/logistik och branscherfarenhet från bygghandel, detaljhandel verkstad.

Personliga egenskaper:
Du trivs i en entreprenöriell organisation med högt i tak. Utöver detta har du en god serviceanda och talar flytande svenska såväl som engelska. Du tar stort ansvar och är självgående i hela inköpsprocessen och kommer med egna förbättringsinitiativ för att effektivisera och optimera det dagliga arbetet.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Daniel Wessberger som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, daniel.wessberger@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.