Holländsktalande Senior Accountant

Holländsktalande Senior Accountant

Gazella söker nu efter en holländsktalande Senior Accountant till ett internationellt och spännande bolag i Norrort. I rollen som Senior Accountant ansvarar du för redovisningen för den holländska regionen och blir en del av en innovativ och världsomspännande organisation med ett välutvecklat processtänk. På kontoret är beslutsvägarna korta och du kommer att arbeta i ett team bestående av cirka 10 personer.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Arbeta med kundavtalshantering, vilket bl.a. innefattar ansvar för kreditkontroller, att kritiskt granska avtal, göra utskick av kundavtal samt att utföra avtalsregistrering.
  • Ha kontakt med säljare, kunder, finansbolag och samarbetspartners.
  • Arbeta med fakturering och löpande redovisning.
  • Ansvara för att upprätta moms- och skattedeklarationer.
  • Självständigt upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut.
  • Bidra till att utveckla ekonomifunktionens processer och rutiner.
Erfarenhet
Du är en erfaren redovisningsekonom som är van att arbeta med hela redovisningen från reskontra till bokslut. Vi söker dig som har du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I ditt arbete kommer du att kommunicera med holländsktalande kunder och samarbetspartners varför du bör vara helt flytande i språket. Då koncernspråket är engelska är även goda engelska-kunskaper ett krav, både i tal och skrift. Vidare är du en rutinerad användare av Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker en flexibel och engagerad medarbetare som tycker om att arbeta i en internationell miljö. Du bör vara nyfiken och utåtriktad samtidigt som du har hög ansvarskänsla och gott ordningssinne. Du kommer arbeta tätt i team och därför värdesätts en god samarbetsförmåga. Eftersom du ansvarar för hela processen från reskontra till bokslut och resultatanalyser söker vi en prestigelös person som motiveras av ett helhetsansvar.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Evelina Norén som är ansvarig rekryterare för denna tjänst: evelina.noren@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.