Gazella söker studenter till deltidsjobb som Recruitment Assistants

Gazella söker studenter till deltidsjobb som Recruitment Assistants

Snabbväxande Gazella anställer nu fler målinriktade studenter! Under 2019 fortsätter vi expansionen och digitaliseringen av vår verksamhet och är därför i behov av fler fantastiska och drivna medarbetare. Som Recruitment Assistant kommer du vara en del av ett motiverat team vars funktion bidrar till att effektivisera Gazellas rekryteringsprocesser. Vi söker dig som vill och har möjlighet att jobba deltid under terminerna, med möjlighet till fortsatt karriär inom bolaget efter avslutade studier. Dina arbetstider under terminerna är relativt flexibla, för att underlätta kombinationen av arbete och studier.

Gazella erbjuder en lärorik, energisk och spännande arbetsmiljö i kombination med kompetenta och drivna medarbetare. I din roll befinner du dig i en kommunikativ och social position med goda möjligheter att utveckla din förståelse inom ekonomi- och finansområdet. Företagets kultur präglas av ett starkt teamfokus, där du främst arbetar i team men även individuellt. Gazella har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se. Låter detta som en roll för dig? Skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Erbjuda högkvalitativ kandidatservice genom att bygga relationer med kandidater som söker jobb via Gazella samt bibehålla goda relationer med kandidater i det egna nätverket.
  • Kontakta nya kandidater och boka in dessa på intervjuer som kan leda till nya rekryteringar.
  • Samarbeta med och hjälpa rekryteringskonsulter i sökandet efter lämpliga kandidater.
  • Ta initiativ till att utveckla och effektivisera teamets och bolagets arbetsprocesser.
  • Vara proaktiv i det löpande arbetet och mycket noggrann i ditt administrativa arbete.

Erfarenhet

Vi söker studenter som för närvarande studerar ekonomi eller personalvetenskap vid universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Du ska gärna ha tidigare arbetserfarenhet från servicerelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska samt har god erfarenhet av Excel och Word.

Egenskaper
Som person är du serviceinriktad, noggrann, och kommunikativ. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt, samt håller hög kvalitet i alla processer. I ditt arbete är du målinriktad, prestigelös och lägger stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare är du en god lagspelare som stöttar kollegor vid behov och ställer upp för övriga teammedlemmar. Du har även ett intresse för ekonomi och/eller rekrytering.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Franzén.

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 150 anställda, varav drygt 45 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både juniora och seniora medarbetare med yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.