Gazella söker studenter till deltidsjobb som Recruitment Assistants

Gazella söker studenter till deltidsjobb som Recruitment Assistants

Gazellas tillväxtresa fortsätter under 2019 och anställer nu fler målinriktade studenter!

Gazella erbjuder en lärorik, energisk och spännande arbetsmiljö i kombination med kompetenta medarbetare. I rollen som Recruitment Assistant kommer du vara en del av ett motiverat team vars funktion bidrar till att effektivisera Gazellas rekryteringsprocesser. I din roll befinner du dig i en social position som innebär mycket kommunikation med båda externa och interna kontaktytor. Du kommer även få goda möjligheter att utveckla din förståelse inom ekonomi- och finansområdet. Vi söker dig som har möjlighet att jobba deltid under terminerna och heltid under sommaren. Arbetstiderna under terminerna är relativt flexibla, för att underlätta kombinationen av arbete och studier. Vid avslutade studier kan det finnas möjlighet till fortsatt karriär inom bolaget.

Din utmaning
  • Bibehålla goda relationer med det egna kandidatnätverket
  • Kontakta nya intressanta kandidater och boka in dessa på intervjuer som kan leda till nya rekryteringar
  • Samarbeta med och hjälpa rekryteringskonsulter i sökandet efter lämpliga kandidater
  • Bygga relationer med kandidater som söker jobb via Gazella
  • Vara proaktiv i det löpande arbetet och mycket noggrann i ditt administrativa arbete

Erfarenhet

Vi söker studenter som för närvarande studerar ekonomi vid universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Du ska gärna ha tidigare arbetserfarenhet från servicerelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska samt har god erfarenhet av Excel och Word.

Egenskaper
Som person är du serviceinriktad, kommunikativ och gillar att skapa nya relationer. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt, noggrant samt med hög kvalitet. I ditt arbete är du målinriktad, prestigelös och lägger stor vikt vid att leverera resultat enligt tidsplan. Vidare är du en god lagspelare som stöttar teammedlemmar vid behov och ställer upp för övriga kollegor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Intervjuer hålls löpande. Ansvarig kontaktperson är Markus Krieger.

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance samt ekonomi- och affärsstyrning. Vi erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst och genom vår strävan att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och idag är vi över 110 anställda, varav drygt 30 personer arbetar internt på vårt kontor. Bolaget består av både yngre och äldre förmågor med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Företagets kultur präglas av ett starkt teamfokus, där du främst arbetar i team men även individuellt. Gazella har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram: gazella.se.