Gazella söker Rekryteringskonsult / Consultant

Gazella söker Rekryteringskonsult / Consultant

Gazella fortsätter att växa och söker nu en ny Gazell som vill vara med på vår tillväxtresa! Gillar du att omge dig med nyfikna, roliga och professionella personer som gillar utveckling och förändring och trivs på en arbetsplats med familjär kultur där man har roligt på jobbet – så får du gärna fortsätta läsa.

Gazeller är flockdjur och för att passa in i vår flock bör du vara en teamplayer som arbetar proaktivt och alltid strävar efter att sprida energi runt dig och konstant utvecklas. Dagligdags lever vi i en entreprenöriell miljö där våra ovan beskrivna värderingar ligger oss varmt om hjärtat. Addera ett stort intresse av människor, relationer och affärer – kort och gott: vi är ett gäng affärsorienterade personer med stora hjärtan. Gazella gillar olikheter, så i vår gazellflock lever personalvetare, ekonomer, jurister och entreprenörer med bakgrund från olika branscher, kön, ålder och länder. Gazellas ledord för 2021 är hållbarhet, både ur ett ekonomiskt såväl som ur ett medarbetarperspektiv.

Din utmaning
Gazella arbetar med rekrytering och interimstjänster inom ekonomi och söker just nu Consultants, både till rekryteringsteamet och till interimsteamet. I rollen som Consultant på Gazella kommer du:
 • Driva rekryteringsprocesser, där du kommer att ha en representativ och operativ roll med ansvar för att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta ekonomer för våra klientbolag.
 • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med kandidater såväl som kunder.
 • Identifiera nya affärsmöjligheter för att upprätthålla och stärka Gazellas nätverk.
 • Säkerställa snabbhet och kvalitet i alla processer genom gott samarbete med kollegor i teamet, där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål och KPI:er.
 • Representera Gazella vid olika externa kontakter, såsom olika kund- och konsultevent & andra aktiviteter.
 • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt.
Erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat med rekrytering eller konsultförmedling under 1-3 år och nu är redo för att ta nästa steg i din karriär. Du har med fördel även en akademisk examen inom ekonomi, personalvetenskap eller likande. I rollen som Consultant ansvar du självständigt, med viss vägledning, för våra rekryteringsprocesser. Vi ser därför att du känner dig trygg i en tjänst med deadlines och högt tempo, där du framgångsrikt arbetar självständigt och slutför projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vi söker dig som har vana av samt drivs av att sträva efter uppsatta mål och KPI:er samt tar initiativ för att formulera egna mål för såväl leveransprocesser som för din egna utveckling. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet från arbete mot ekonomer eller har arbetat på en ekonomifunktion själv, ser vi det som starkt meriterande.

Som person då?
Vi söker en social person med högt engagemang och sinne för affärer, som kan bidra med härlig energi till vårt team. En person med ett starkt intresse för människor som har en orädd och positiv inställning till att knyta nya kontakter och bygga relationer. Du har en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar din arbetstid. I ditt arbete kommer du att samarbeta tätt med både seniora och juniora medarbetare. För att vara framgångsrik i rollen ser vi därför att du är en kommunikativ lagspelare som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp och ser till att saker blir gjorda, med kvalitet i fokus. Dessutom förstår du vikten av att vara en naturlig varumärkesbyggare och kombinerar ditt starka målfokus med att bygga långsiktiga och hållbara relationer och besitter förmågan att uppmärksamma nya affärsmöjligheter. Då vi är ett bolag i tillväxt tror vi att du trivs med att arbeta i föränderliga miljöer, där du uppskattar möjligheten till att påverka processer och bidra med kreativa idéer och synpunkter.

Hej från ditt team!
Vi söker dig som är precis som oss – har ett naturligt engagemang, nära till skratt och brinner för att ge grym service. Vi är idag 24 rekryteringskonsulter, indelade i 3 olika team, inriktade på olika roller. Hos oss arbetar både juniora och seniora rekryteringskonsulter, som längtar efter vår nya kollega! Om vi är rätt för varandra så är du en riktig teamplayer som gillar att utmana dig själv och dina kollegor genom ständig utveckling. Vi är öppna och har (vad vi tycker) en härlig jargong i teamet. Vi är alltid professionella i vårt förhållningssätt, både gentemot externa och interna kontakter men samtidigt har vi väldigt lätt till skratt och vågar vara oss själva. Vi letar efter dig som sprider energi omkring dig och tycker om att vara omgiven av kollegor, konsulter och kunder.

What´s in it for me?
Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi tror att hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontor, är vår framtid. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, luncher, födelsedagsfikor och After Work. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram, gazella.se
 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare
 • Tillägg till föräldrapenning
Om Gazella
Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet på bolaget och ett lagorienterat arbetssätt, med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 1000 kandidater vidare i karriären och försett lika många uppdragsgivare med nya kompetenta kollegor. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 48 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Läs mer på vår hemsida: www.gazella.se

Ansökan
Är du vår nästa Gazell? Ansök genom att registrera ditt CV via knappen "Ladda upp CV och sök tjänsten" knappen i annonsen på Gazellas hemsida! Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Rydgren (philip.rydgren@gazella.se) som är ansvarig rekryteringskonsult.
Mer info
Kontaktperson Philip Rydgren
Telefon 0761 76 01 28
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.