Gazella söker Rekryteringskonsult / Associate

Gazella söker Rekryteringskonsult / Associate

Din utmaning
Gazella arbetar med rekrytering och interimstjänster inom ekonomi och söker just nu Associates, både till rekryteringsteamet och till interimsteamet. I rollen som Associate på Gazella kommer du att:
 • Driva rekryteringsprocesser, där du kommer att ha en representativ och operativ roll och delta i att söka fram, intervjua, bedöma och slutligen presentera kompetenta ekonomer för våra klientbolag.
 • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med kandidater såväl som kunder.
 • Identifiera nya affärsmöjligheter för att upprätthålla och stärka Gazellas nätverk.
 • Säkerställa snabbhet och kvalitet i alla processer genom gott samarbete med kollegor i teamet, där ni tillsammans arbetar mot gemensamma mål och KPI:er.
 • Representera Gazella vid olika externa kontakter, såsom olika kund- och konsultevent & andra aktiviteter.
 • Vara delaktig i vidareutvecklingen av våra processer och andra projekt.
Erfarenhet
Till denna roll ser vi att du har en akademisk examen inom ekonomi, personalvetenskap eller likande, även om vi för denna roll värdesätter de personliga egenskaperna före utbildning och arbetslivserfarenhet. I rollen som Accociate ansvarar du, med vägledning från kollegor, för våra rekryteringsprocesser. Vi ser därför tidigare arbete som rekryteringsassistent eller erfarenhet från en säljposition, serviceyrke, kundtjänst eller liknande som meriterande, men är inget krav. Har du arbetat med eget ansvar mot deadlines och högt tempo sedan tidigare, ser vi det som en fördel. Vi söker dig som i arbetet är lösningsorienterad, tar egna initiativ och trivs i en stödjande roll. Du behärskar både svenska och engelska flytande, i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet från arbete mot ekonomer eller har arbetat på en ekonomifunktion själv, ser vi det som starkt meriterande.

Som person då?
Vi söker en social person med högt engagemang och sinne för affärer, som kan bidra med härlig energi till vårt team. En person som älskar att bygga relationer och har en orädd och positiv inställning till att prata med nya människor. För att passa i rollen ser vi också att du är en ansvarstagande och prestigelös person som gärna ställer upp när kollegor behöver hjälp. Du har en förmåga att kunna växla mellan olika arbetsuppgifter, är strukturerad och planerar din arbetstid. Du kan arbeta självständigt och gillar ordning och reda omkring dig, där du slutför projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du drivs av att sträva efter uppsatta mål, är nyfiken och gillar att bidra med nya idéer.

Hej från ditt team!
Vi söker dig som är precis som oss – har ett naturligt engagemang, nära till skratt och brinner för att ge grym service. Vi är idag 24 rekryteringskonsulter, indelade i 3 olika team, inriktade på olika roller. Hos oss arbetar både juniora och seniora rekryteringskonsulter, som längtar efter vår nya kollega! Om vi är rätt för varandra så är du en riktig teamplayer som gillar att utmana dig själv och dina kollegor genom ständig utveckling. Vi är öppna och har (vad vi tycker) en härlig jargong i teamet. Vi är alltid professionella i vårt förhållningssätt, både gentemot externa och interna kontakter men samtidigt har vi väldigt lätt till skratt och vågar vara oss själva. Vi letar efter dig som sprider energi omkring dig och tycker om att vara omgiven av kollegor, konsulter och kunder.

What´s in it for me?
Gazella startades 2014 och är ett snabbt växande företag, där du har stora möjligheter att utvecklas och skapa synliga resultat. Under 2019 och 2020 blev vi utnämnda Gasellföretag av Dagens Industri och blev även Superföretag av Veckans Affärer. I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö bland engagerade kollegor. Vi tycker också att vi har bland de roligaste kunderna: alltifrån stora internationella koncerner till start-ups och SaaS-bolag. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur. Du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur, där man trivs och har roligt på jobbet. Gazella håller fanan högt gällande konsult och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi tror att hybridkontor, där man har möjlighet att arbeta delvis på distans, delvis från kontor, är vår framtid. Vi varvar hårt arbete med glädje och för att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, luncher, födelsedagsfikor och After Work. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram; gazella.se.
 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare
 • Tillägg till föräldrapenning
Ansökan
Är du vår nästa Gazell? Ansök genom att registrera ditt CV via "ladda upp CV och sök tjänsten" knappen i annonsen på Gazellas hemsida. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Rydgren (philip.rydgren@gazella.se) som är ansvarig rekryteringskonsult.
Mer info
Kontaktperson Philip Rydgren
Telefon 0761 76 01 28
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.