Finsktalande redovisningsekonom till ledande företag

Finsktalande redovisningsekonom till ledande företag

Gazella söker nu en finsktalande interim redovisningsekonom till ett stort bolag med kontor i södra delen av Stockholm. Bolaget är ledande inom sin nisch och har under de senaste åren genomgått ett omfattande förändringsarbete, som lett till att bolaget idag har en modern och mycket tilltalande struktur. Vi ser gärna att du trivs i föränderliga miljöer med en internationell kultur och där du förväntas ta ansvar samt agera proaktivt. Uppdraget beräknas pågå i 12 månader. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Månadsbokslut.
  • Hantera moms- och skattedeklarationer.
  • Balanskontoavstämningar.
  • Myndighetsrapportering för Finland.
  • Utveckla processer och rutiner.
  • Periodiseringar och avsättningar.
Erfarenhet
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, samt 4-8 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi tror att du är van vid att sitta i föränderliga miljöer, där du arbetat med kvalificerat ekonomiarbete. Professionella färdigheter i finska och svenska är ett krav.

Personliga egenskaper
Till denna tjänsten söker vi dig som är positiv, öppen och ansvarsfull. Vi tror att du uppskattar att arbeta i team och att arbeta nära dina kollegor mot ett gemensamt mål. Du är påhittig och ställer dig inte handfallen när planer ändras eller problem uppstår, utan använder istället din förmåga kring problemlösning för att komma runt problemet.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Daniel Wessberger.
Mer info
Kontaktperson Daniel Wessberger
Telefon 076 176 01 17
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren