Finsktalande Kundreskontraekonom

Finsktalande Kundreskontraekonom

Gazella rekryterar nu en nyfiken Kundreskontraekonom till vår kund i söderort. I rollen kommer du få ansvarsområden inom hela processen för kondreskontra. Det gäller allt ifrån filinläsning, betalning och fakturering ut till kund. I denna roll ansvarar du för de finska bolagens kundreskontra och vi ser därför att du är finsktalande. Detta är en kommunikativ roll, där du kommer hantera kontakt med kunder samt med andra funktioner inom organisationen. Tillsammans med dina kollegor utgör ni kundreskontrafunktionen som idag består av 5 personer, som sitter på huvudkontoret i söderort. Framöver planeras funktionen att utökas till 7 personer.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad bolaget erbjuder dig
I denna roll kommer du arbeta i en företagsmiljö med högt i tak och där du uppmuntras att komma med nya ideér och initiativ. Du kommer att få verka i en händelserik miljö samt få möjlighet att vara involverad i arbetet att bygga och utveckla funktionens rutiner och processer. Vidare erbjuder företaget möjlighet till flexibel arbetstid och parkering, som finns i nära anslutning till kontoret.

Din utmaning
  • Utföra löpande arbete inom kundreskontra, från faktura till betalning.
  • Arbeta med avstämningar i samband med månadsbokslut.
  • Ha kontakt med kunder per telefon och mail, främst på finska.
  • Ta operationellt ansvar för rutiner och processer avseende det dagliga arbetet.
  • Aktivt arbeta med att utveckla och förbättra fakturerings- och betalningsprocesser.
Erfarenhet
Vi söker dig som har några eller flera års erfarenhet av arbete inom kundreskontra. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i stora flöden. Du tycker om att arbeta i en händelserik miljö och är positiv till ett högt arbetstempo. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en serviceinriktad roll. Eftersom du kommer att ansvara för de finska bolagen ser vi att du behärskar det finska språket flytande, i såväl tal som i skrift. Vi ser även att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du kvalitetsmedveten, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbete. I rollen som kundreskontraekonom är det viktigt att du har hög integritet, då arbetet innebär hantering av känsliga person- och betaluppgifter. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta och att du har en god kommunikationsförmåga med samtliga delar av organisationen. För att trivas långsiktigt i rollen är det även viktigt att du är en lagspelare som är flexibel i ditt arbete.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via Ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Rebecca Benholm (rebecca.benholm@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Benholm
Telefon 076 176 01 08
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.