Finsktalande Junior Accountant

Finsktalande Junior Accountant

Gazella söker nu en finsktalande Junior Accountant till ett internationellt bolag med internationell verksamhet. Här ges du mycket goda möjligheter till vidareutveckling internt inom bolaget, med möjlighet att skapa goda kontakter både inom Sverige och internationellt. Du är baserad på bolagets Stockholmskontor och avses starta omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Sköta det löpande arbetet med bokföring och reskontra
  • Ha kontakt med shared service center utomlands
  • Hålla kontakt med kunder och leverantörer samt utföra avstämningar i bokslut
  • Stötta upp kollegor i deras arbete med framtagning av nyckeltal och prognostisering av cash flow
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi, samt med ett par års arbetslivserfarenhet inom administration eller ekonomi. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift på svenska, engelska och finska, samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är kommunikativ, orädd och noggrann. Dessutom visar du ett genuint intresse och engagemang för dina arbetsuppgifter och kollegor. Vidare tror vi att du är en lagspelare som gillar att samarbeta och hjälpa till det där behövs.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Evelina Wiberg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gazella.se/jobb/166/finsktalande-junior-accountant
Sista ansökningsdag 7 aug (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.