Financial Controller till HSNG AB

Financial Controller till HSNG AB

Gazella rekryterar nu en Financial Controller till det expansiva bolaget Health and Sports Nutrition Group (HSNG) där du i rollen kommer att få vara en del av en dynamisk organisation i en spännande förändringsresa. HSNG (tidigare Gymgrossisten) är en del av Orkla ett av Sveriges största e-handelsbolag. Som Financial Controller arbetar du tillsammans med ett dedikerat team nära CFO och ledningen. Du arbetar i en bred roll där du, med din passion och ditt intresse, i stor utsträckning kommer att kunna forma din tjänst där du erbjuds mycket frihet under ansvar.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Vad HSNG AB erbjuder dig
HSNG (tidigare Gymgrossisten) är en del av Orkla och är ett av Sveriges största e-handelsbolag. HSNG har ett öppet arbetsklimat med högt i tak i en föränderlig miljö där nya idéer och lösningar välkomnas. Bolaget sitter i fina lokaler i Solna Business Park och på kontoret råder god stämning med mycket skratt.

Din utmaning
  • Arbeta med uppföljningar och avvikelseanalyser gällande affärsdrivande KPI:er mot budgetar och prognoser.
  • Arbeta övergripande med ad-hoc och löpande analyser gällande lönsamhet, kostnadsutveckling och kassaflöde.
  • Ta fram och säkerställa en kvalitativ managementrapportering samt stötta ledningsgruppen med interna och externa presentations- och beslutsunderlag.
  • Aktivt utveckla, säkerställa och arbeta löpande med framåtblickande rapportering, vilket innefattar prognoser och- estimatanalyser.
  • Vara en central person för koncernrapporteringssystem HFM (Hyperion) samt proaktivt driva förändringsarbete och aktivt delta i relevanta affärsutvecklande projekt.
  • Ta fram investeringsunderlag och vara delaktig i affärsutvecklingsprojekt.
Erfarenhet
Till denna tjänst söker vi dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Vi ser gärna att du har cirka 2-4 års erfarenhet från arbete i en bred roll inom controlling, redovisning eller revision och det är meriterande om du har arbetat inom Big4 eller på en annan revisionsbyrå tidigare. Erfarenhet från ett transaktionsintensivt och internationellt bolag är meriterande för denna roll. Du har goda kunskaper i Excel, god förståelse för redovisning samt controlling och du talar svenska samt engelska flytande.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en öppen och social person som drivs av att ha roligt på jobbet. Du uppskattar ett öppet arbetsklimat med högt i tak och en föränderlig miljö samt ett nära samarbete med andra. Vi ser gärna att du är öppen för förändringar och vågar tänka annorlunda, vilket leder till att du gärna presenterar nya idéer och lösningar. Du är proaktiv, strukturerad, självgående och ansvarstagande.

Health and Sports Nutrition Group
Health and Sports Nutrition Group (HSNG AB) består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com, Fitness Market Nordic och verkar på den nordiska marknaden inom kosttillskott och hälsokost. I en tid när den enskilde individen blir allt mer hälsomedveten och fysiskt aktiv på sin fritid erbjuder HSNG kosttillskott där kunden kan vara säker på att produkterna är både säkra och effektiva. Utöver en ledande position inom e-handel i Norden äger och saluför HSNG norra Europas största varumärke inom kosttillskott (Star Nutrition) och ett antal andra egna varumärken, vilket bidrar till en unik och ledande marknadsposition. Genom branschledande expertis och ett nära samarbete med några av världens ledande företag inom livsmedel och nutrition utvecklar och saluför våra bolag högkvalitativa och säkra kosttillskott.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta John Hagtorn som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, john.hagtorn@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson John Hagtorn
Telefon 076 176 01 12
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.