Finance and Project manager till finansbolag i Stockholm

Finance and Project manager till finansbolag i Stockholm

Gazella rekryterar nu en driven Finance and Project manager till ett växande finansbolag med vackra lokaler i centrala Stockholm. Vi söker dig som vill jobba i en varierande roll med operativt ansvar för bolagets ekonomifunktion samt driva interna projekt. Företagskulturen präglas av öppenhet, tillit och ömsesidig respekt. De är en ung organisation som tror på talanger och högt engagemang. För att lyckas i rollen är du som person prestigelös och flexibel.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Operativt ansvar för all ekonomi så som löpande bokföring, redovisning och löner.
  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut, deklarationer och årsredovisningar enligt K2.
  • Månadsvis rapportering.
  • Äga kommunikationen med partnerbolag och samarbetspartners.
  • Ta fram koncept och projektleda företagets event och resor tillsammans med event- och resebyråer.
  • Driva ad-hoc projekt som kommer från vice VD och ledningen.
  • Systemägare av Fortnox.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig med någon form av utbildning inom ekonomi, gärna högskoleutbildning, samt 2–5 års arbetserfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser gärna att du har vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och trivs att arbeta i en varierande roll. Du uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift samt erfarenhet av att ha arbetat i Office-paketet. De är meriterade om du tidigare arbetat i Fortnox.

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll ser vi att du är noggrann och strukturerad. Som person är du prestigelös och du uppskattar ett högt tempo. Vidare så är du självständig och driver naturligt projekt från start till mål. För att vara lyckosam i rollen ser vi även att du arbetar proaktivt, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.