Ekonomistudenter till spännande sommarjobb

Ekonomistudenter till spännande sommarjobb

Är du en ekonomistudent som söker sommarjobb? Se hit! Vi tillsätter tjänster som Junior Controller, Junior Accountant (junior redovisningsekonom) och Finance Assistant (ekonomiassistent / redovisningsassistent) och vi söker nu studenter till sommarjobb/konsultuppdrag hos flera spännande bolag i Stockholm, under sommaren. Vi gör vårt bästa för att hjälpa just dig till ditt drömsommarjobb!

De flesta uppdrag startar kring månadsskiftet maj/juni med viss flexibilitet och kommer pågå under sommaren. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Sköta det dagliga arbetet med kontroll av kund- och leverantörsreskontra.
  • Utföra löpande redovisningsarbete.
  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och bistå interna projekt.
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Få insikt och medverka i det löpande arbetet med budget och prognos.
  • Arbeta med ekonomisk analys och uppföljning av bolagets interna KPI:er.

Erfarenhet

Vi söker dig som för tillfället studerar, eller precis avslutat, en utbildning inom ekonomi på universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Vi värdesätter din personliga inställning högre än din erfarenhet och därför är det viktigt att du har vilja och en förmåga att självständigt initiera och driva projekt med hög kvalitet. Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter, men det är inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du samarbetar väl i grupp med såväl juniora som seniora medarbetare.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson Isabelle Nordgren.
Mer info

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.