Ekonomiassistent till internationell koncern

Ekonomiassistent till internationell koncern

Gazella rekryterar just nu en ekonomiassistent till vår kund, som är en internationell koncern inom IT-branschen, med huvudkontor beläget i Stockholm norrort. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av såväl kund- som levreskontra och är en lösningsorienterad person som trivs med att arbeta i föränderliga miljöer. Du erbjuds en roll i ett utvecklande och spännande bolagskoncern med en kultur som är öppen, mångkulturell och inkluderande. Du kommer få goda möjligheter till att utvecklas, såväl personligen som yrkesmässigt. Villkoren är goda och innefattar bland annat en marknadsmässig lön, generöst bonusprogram, friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.

Din utmaning
I rollen som Ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Kund- och levreskontra
  • In-och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Kontering
  • Bokslut och årsredovisning
  • Förbättringsåtgärder
  • Andra ad-hoc uppgifter som kan uppstå på ekonomiavdelningen
Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar engelska och svenska, i både tal och skrift. Om du även har erfarenhet av arbete i Microsoft Business Central, är det meriterande.

Personlighet
För att passa i denna roll tror vi att du är en driven och positiv person som på ett lösningsinriktat arbetssätt har god förmåga att prioritera ditt arbete. Du är en teamorienterad person som brinner för att tillsammans med andra nå högt uppsatta mål. Du trivs med att leda sig själv, tar egna initiativ och vågar uttrycka din åsikt.

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.