Ekonomiassistent till attraktivt företag i city

Ekonomiassistent till attraktivt företag i city

Gazella söker nu en Ekonomiassistent med minst ett års erfarenhet till ett attraktivt företag inom livsmedelssektorn med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en driven och ansvarsfull person som kommer att kombinera löpande redovisningsarbete med att ansvara och stötta mer seniora medarbetare i deras uppgifter och därmed få delta i ett bredare ekonomiarbete. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag i sex månader med goda möjligheter till överrekrytering.

Då vi intervjuar kandidater löpande och uppdraget startar omgående, ber vi dig skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Utföra löpande arbete med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor.
  • Matcha fakturor mot order.
  • Bokföra betalningar och hantera löpande bankavstämningar för att säkerställa genomförda transaktioner.
  • Momsdeklarationer.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med minst ett års arbetserfarenhet ifrån arbete på ekonomiavdelning som junior redovisningsekonom, ekonomiassistent eller redovisningsassistent. Du har grundläggande kunskaper och förståelse för processerna på en redovisnings- och ekonomiavdelning och erfarenhet från arbete med bankavstämningar och gärna processen för leverantörsreskontra.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en lagspelare, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar. Det är meriterande om du har ett systemintresse.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Daniel Wessberger.

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.