Ekonomiassistent till Live Nation

Ekonomiassistent till Live Nation

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till Live Nation - Sveriges största arrangör av konserter och evenemang. Som ekonomiassistent hos Live Nation blir du del av ett sammansvetsat team i en organisation med en brinnande passion för musik och underhållning. I rollen ansvarar du för bland annat kundfakturering, hantering av fakturaunderlag och moms. I Live Nations nya moderna lokaler på Folkungagatan arbetar du i ett flexibelt landskap och får i din anställning ta del av attraktiva förmåner.

Låter detta som en tjänst för dig? Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen - skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som Ekonomiassistent hos Live Nation kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Kundfakturering i Visma och Oracle.
  • Ta emot och hantera fakturaunderlag.
  • Kontroll av moms och olika momssatser.
  • Ekonomiadministration.
  • Inhämta och söka information för underlag från närmsta teamet eller kollegor på andra avdelningar.
Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi på antingen universitet eller yrkeshögskola och har hunnit samla på dig minst två års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat med kundfakturering och för att lyckas i denna roll ser vi att du har kunskap om momssatser samt erfarenhet från ett flödesintensivt bolag där du hanterat stora datamängder. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en roll som kräver både noggrannhet och en känsla för service! Som person tar du egna initiativ, är social och nyfiken. Du drivs av att hitta lösningar på problem tillsammans med dina kollegor och har förmågan att både lyssna in andra samt att själv kommunicera olika budskap och rutiner.

Om Live Nation
Live Nation Sweden, inklusive dotterbolagen Luger och Sweden Rock, är Sveriges största arrangör av konserter och evenemang. Vi producerar det mesta från små klubbspelningar till stora konserter och turnéer i Sverige samt utomlands. Vi vill erbjuda våra konsertbesökare, artister och partners den bästa upplevelsen; både före, under och efter konserten Hos oss finns många av branschens mest kunniga och erfarna agenter, promoters, producenter, PR- och SoMe experter, marknadsförare, konceptutvecklare, säljare och projektledare. Vi är idag ca. 80 medarbetare i Sverige som samlas på vårt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm. Vi ser fram mot din ansökan!
Läs mer om Live Nation på deras hemsida: livenation.se

Ansökan
Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du tycker tjänsten låter intressant- skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Stina Carlsson
Telefon 076 176 01 29
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.