Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till spännande IT-bolag

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till spännande IT-bolag

Vi söker nu en medarbetare till en leverantörsreskontratjänst hos ett klientbolag i Stockholm city. Vi söker en noggrann och servicemedveten person med stort engagemang. Du har erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning och vi ser gärna att du är van vid stora reskontraflöden. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader och övergår sedan i en tillsvidareanställning. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Utföra det löpande arbetet med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor.
  • Besvara leverantörsförfrågningar och sköta kontakten med leverantörer rörande betalningar.
  • Följa upp eventuella oklarheter i leverantörsfakturorna med leverantörerna.
  • Löpande skanning av fakturor och betalningar.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.
Erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet ifrån arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning med goda kunskaper om leverantörsreskontraprocessen. Vi ser gärna att du har har tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden.

Personliga egenskaper
Som person är du proaktiv, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har lätt föra att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansvarig kontaktperson är Philip Rydgren.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen "Ladda upp CV och sök tjänsten" godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren