Ekonomiassistent inom kundreskontra till internationellt bolag

Ekonomiassistent inom kundreskontra till internationellt bolag

Vi söker nu en medarbetare till en kundreskontratjänst hos ett klientbolag i Stockholm city. Vi söker en noggrann och servicemedveten person med stort engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på en ekonomiavdelning sedan tidigare. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Genomföra det löpande arbetet med kundreskontra
  • Utföra avstämningar på balans- och bankkonton som rör kundreskontra
  • Hantera kundfakturering och påminnelsehantering
  • Assistera interna medarbetare såväl som externa kunder i olika ärenden
  • Stötta kollegor på ekonomiavdelningen vid månads- och årsbokslut
  • Vara behjälplig på leverantörsreskontran vid behov
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer
Erfarenhet
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete på en ekonomi- eller redovisningsavdelning, från antingen en heltidstjänst eller arbete parallellt med studier. Du ska ha grundläggande kunskaper av bokföring och gärna av kundreskontraprocessen.

Personliga egenskaper
Som person är du proaktiv, noggrann och har en positiv attityd till ditt arbete. Du är van vid att hantera en stor variation av arbetsuppgifter och levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är självständig, flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt, vilket även innebär att du är uppmärksam på detaljer. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Linn Ericsson 076 176 01 09 och Rebecca Benholm 076 176 01 08.
Mer info

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.