Ekonomiassistent / Redovisningsassistent till finansbolag

Ekonomiassistent / Redovisningsassistent till finansbolag

Gazella söker för kunds räkning en ekonomiassistent till ett finansbolag i norra Stockholm. Bolaget är verksamma i Norden och tillhör en större global koncern. Som ekonomiassistent kommer du få arbeta brett, hålla flera bollar i luften samtidigt och vara behjälplig där det behövs. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader, heltid, med chans till förlängning.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Din utmaning
  • Arbeta hands on med in- och utbetalningar samt se till att flödet flyter på i nytt system.
  • Stötta i arbetet med kontoavstämningar, bankavstämningar samt vara behjälplig i redovisningsteamet med avstämningsarbete.
  • Löpande bokföring och fakturamatchning i CoreView.
  • Behjälplig i framtagandet av nya processer och rutiner i och med nyligen genomfört systembyte.
  • Behjälplig överlag på ekonomifunktionen och beredd att arbeta med en del ad-hoc-uppgifter.
Erfarenhet
För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har en universitetsutbildning i ekonomi eller likvärdig utbildning från yrkeshögskola. Du har minst 1-3 års erfarenhet av liknande tjänst sedan tidigare samt av in- och utbetalningar, alternativt arbete på en större reskontraavdelning. Du är systemvan och räds inte att kliva in i nya system. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av CoreView och/eller Way4 card system, om du har god förståelse för Excel och/eller om du har jobbat på finansiella bolag eller institut sedan tidigare, exempelvis på bank. Du skriver och talar flytande svenska samt arbetar obehindrat på engelska. Om du även talar finska ser vi det som ett plus.

Personliga egenskaper
För att passa i denna roll ser vi att du är en flexibel och analytisk person som kan ta självständigt ansvar och trivs i en föränderlig miljö. Du kommer arbeta tätt med dina kollegor i en större grupp varför du kommer behöva vara kommunikativ och samarbetsorienterad.

Vad Gazella erbjuder dig
Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för tjänsten, eller emma.visuri-moller@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.