Ekonomiansvarig till familjärt internationellt bolag

Ekonomiansvarig till familjärt internationellt bolag

Gazella söker nu en Ekonomiansvarig till ett snabbväxande, familjärt och internationellt bolag. Bolaget befinner sig just nu i en expansiv fas med sikte på nya affärsmöjligheter och med fokus på tillväxt på en internationell spelplan. Som ekonomiansvarig får du ansvara för samt arbeta brett med kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, projektredovisning, lönehantering och moms- samt skattedeklarationer. Rollen har även inslag av analys, då du som ekonomiansvarig ansvarar för produktion och analys av bolagets bokslut, försäljningssiffror samt ingår i ledningsgruppen. Vi ser därför att du är en analytisk och positiv lagspelare med ett öga för detaljer, gärna med tidigare erfarenhet av Fortnox. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Självständigt upprätta månads-, kvartals och årsbokslut inklusive rapportering
  • Ansvara för det löpande redovisningsarbetet samt arbete med kund- och leverantörsreskontra
  • Analysera KPI:er och bolagets försäljning
  • Ansvara för löneadministrationen i bolaget samt utföra projektredovisning
  • Ingå i den internationella ledningsgruppen
Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med cirka 3-5 års erfarenhet ifrån en liknande roll, där du självständigt utfört kvalificerat ekonomirelaterat arbete. Du upprättar bokslut självständigt samt har erfarenhet av att arbeta i en bred roll, gärna på ett mindre bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Fortnox. Du har goda kunskaper i Excel samt professionella färdigheter i svenska och framförallt engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen, positiv och engagerad. Du utför ditt arbete med stor noggrannhet och har ett öga för detaljer. Vidare är du samarbetsvillig och arbetar gärna i team. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö med många kontaktytor, bland annat till företagets VD och grundare.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nyckelord: Ekonomiansvarig, Fortnox, Redovisning, Rapportering, Lön, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Analys, Bokslut, Ledningsgrupp
Mer info

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.