Ekonomer till spännande uppdrag

Ekonomer till spännande uppdrag

Gazella söker ekonomistudenter till konsultuppdrag för att stödja våra klientbolag i Stockholm under sommaren men även långsiktigt. Tack vare Gazellas starka tillväxt inkommer nya förfrågningar dagligen ifrån klienter med starka varumärken. Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom alternativt student till tjänster som Junior Financial Controller, Junior Business Controller, Junior Accountant (junior redovisningsekonom) och Finance Assistant (ekonomiassistent / redovisningsassistent). Det finns viss flexibilitet gällande uppdragens start men de flesta kommer att påbörjas omgående. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag. Har du sökt en liknande roll tidigare så kan denna ansökan anses som en uppdatering av tillgänglighet i vårat system.

Din utmaning
  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och utföra löpande redovisningsarbete.
  • Stötta ekonomifunktionens medarbetare i det dagliga arbetet.
  • Sköta det dagliga arbetet med kontroll av kund- och leverantörsreskontra.
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Få insikt och medverka i det löpande arbetet med budget och prognos.
  • Arbeta med ekonomisk analys och uppföljning av bolagets interna KPI:er.
  • Förbättra interna rutiner, system och processer.

Erfarenhet

Vi söker dig som läst en utbildning i ekonomi, antingen på universitet, yrkeshögskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vi söker dig med förmågan att självständigt initiera, driva och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du snabblärd, självgående och utåtriktad. Du är noggrann, strukturerad och tar dig an nya uppgifter med nyfikenhet och stort engagemang. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen. Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.