Ekonom till Xlash Cosmetics

Ekonom till Xlash Cosmetics

Gazella söker nu en Ekonom till ett av Sveriges snabbast växande skönhetsbolag, Xlash Cosmetics. Vi söker en person som bland annat kommer att ansvara för bolagets kvitto- och momshantering samt agera kravställare och hålla kontakt med bolagets externa redovisningsbyrå. Till detta får du utöver Xlash Cosmetics även arbeta med två varumärken inom kategorin hudvård tillhörande samma bolag. Xlash Cosmetics befinner sig nu i en spännande tillväxtfas och söker förstärkning till teamet. Tjänsten är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vad Xlash Cosmetics erbjuder dig
Marknaden för ögonfransserum är en starkt tillväxande bransch med goda framtidsutsikter för internationella satsningar. På Xlash Cosmetics kan du således förvänta dig en dynamisk och spännande arbetsplats där utvecklingen går i ett rasande tempo. Alla i Xlash Cosmetics team står för en inkluderande och positiv arbetsmiljö där idéer och förslag tas tillvara på. Bolaget sitter i topplokaler beläget i hjärtat av Stockholms city. Vid en fast anställning erbjuds bland annat förmåner som friskvårdsbidrag, arbetsförsäkring och tjänstepension.

Din utmaning
I denna roll förväntas du ta ansvar för bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Agera kravställare mot extern redovisningsbyrå.
  • Kvitto- och momshantering.
  • Sköta betalningar från banken.
  • Avstämningsarbete.
  • Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter enligt överenskommelse.
Erfarenhet
För denna tjänst krävs det att du har 1 – 3 års erfarenhet från ekonomiarbete. Det är meriterande med tidigare arbete på ett tillväxtbolag och/eller internationellt arbete, då Xlash Cosmetics gör flera spännande satsningar på den globala skönhetsmarknaden. Bolaget ser det även som starkt meriterande om du har en universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande, är van systemanvändare och har goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Personliga egenskaper
Xlash Cosmetics söker en person som är driven, strukturerad och prestigelös som uppskattar att ha egna ansvarsområden och tar tydligt ägandeskap för sitt arbete. Bolaget är ständigt växande och söker därför dig som är initiativrik och nytänkande i din roll. Då bolaget arbetar mycket teamorienterat värdesätts även en person som är flexibel och samarbetsvillig. Rätt person kommer erbjudas stora utvecklingsmöjligheter internt.

Om bolaget
Xlash Cosmetics grundades år 2011 och är ett av Sveriges ledande skönhetsvarumärke inom kategorin ögonfransnäring. Bolaget satsar på tidlösa produkter med naturligt resultat där målet är att skapa ett effektivt, prisvärt serum för att stimulera tillväxt av ögonfransar och ögonbryn, med hjälp av säkra ingredienser vars effekter är vetenskapligt bevisade.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Xlash Cosmetics med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emma Visuri-Möller som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, emma.visuri-moller@gazella.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.