Development Manager till Ocean Outdoor

Development Manager till Ocean Outdoor

Gazella rekryterar nu en Development Manager till Ocean Outdoor, som är en internationell koncern och ett av Europas ledande företag inom utomhusmedia/ DOOH (Digital Out of Home). Här får du chansen att bli en nyckelspelare i deras spännande expansionsresa. I rollen som Development manager utvecklar du befintliga partnerskap samt skapar nya samarbeten med fastighetsägare, kommuner etc. Är du en person som vill mot en affärsnära roll, som har ett stort intresse för sälj och att etablera långsiktiga kundrelationer? Då kan det vara dig vi söker!

Vad Ocean Outdoor erbjuder dig
Hos Ocean Outdoor blir du en del av ett företag med entreprenöriell och inkluderande miljö. Du som medarbetare ges stor frihet under ansvar och därmed flexibilitet. Detta är en möjlighet att vidareutvecklas i en dynamisk organisation som växer. Placering för tjänsten är centralt i Stockholm. På Ocean Outdoor erbjuds du en möjlighet att tillsammans med övriga i teamet bidra till att fortsätta etablera Ocean Outdoors position på marknaden, det du och teamet åstadkommer går att kvantifiera. På Ocean Outdoor är beslutsvägarna korta och präglas av samarbete och familjär stämning.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som Development manager kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Prospektering mot kommuner och kommersiella intressenter.
  • Framtagande, genomförande av kontinuerlig uppföljning av partners.
  • Kvantifiera och förstå affären från "ax till limpa".
  • På ett professionellt sätt utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer med partners.
  • Du är en god förhandlare som förstår innebörden av ett "partnerskap".
Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller annan relevant utbildning och som har erfarenhet inom försäljning, marknad. Du har en förståelse för fastighetsvärlden/offentlig upphandling. Vi ser även att du både är van vid att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Vidare är du flytande i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en person med högt engagemang, ett entreprenöriellt förhållningssätt som brinner för lönsamma partnerskap. För att passa in i rollen ser vi att du är en person som har ett sinne för affärer, älskar att knyta nya kontakter och är målfokuserad. Vi tror att du är trygg i din roll och har vana och tålamod att arbete med långa säljcykler. Du har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi tror också att du är kreativ, affärsmässig och att du drivas av att skapa och utveckla affärer. Du har förmågan att slutföra projekt och har ett gott sinne för siffror.

Om Ocean Outdoor
Ocean Outdoor driver några av de mest prestigefulla digital out of home (DOOH) platserna och nätverken i UK, norra och kontinentala Europa. Oceans portfolio i UK innefattar några av de mest ikoniska DOOH-ytorna såsom BFI IMAX och Landsec Picadilly Lights.

På senare år har Ocean haft en kraftig tillväxt både genom förvärv och organiskt där fokus stadigt legat på att fortsätta vara en ledande aktör inom det digitala utomhusmediet. Under inledningen av 2019 förvärvade man 3 nederländska utomhusbolag och följde senare under året upp med att förvärva 2 av Nordens ledande digital out of home aktörer i form av Visual Art och AdCityMedia, genom vilka Ocean nu har en stark närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt i nyckelstäder på den tyska marknaden. Läs mer om Ocean Outdoor på deras hemsida: oceanoutdoor.se

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök genom att registrera ditt CV via ansök-knappen för denna annons. I denna rekrytering samarbetar Ocean Outdoor med Gazella. Vid frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till Lovisa Fast, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på lovisa.fast@gazella.se.
Mer info
Kontaktperson Lovisa Fast
Telefon 076 176 01 15
Email Mejla Lovisa Fast
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.