Change manager inom supply chain

Change manager inom supply chain

Vi söker nu en interim change manager till vårt klientbolag i Stockholm. Du kommer att ha en bred nyckelroll i en tjänst med fokus på att hantera både in- och outbound i logistikflödet samt fokus på förbättring gällande samarbete med logistikpartner. Såväl personalansvar som ledningsgruppsdeltagande kan komma att ingå. Tjänsten ingår i Gazellas verksamhet för Interim Mangagement med start i början utav september. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Utveckla logistikfunktionen som ansvarar för den nordiska marknaden.
  • Driva digitaliseringsprojekt
  • Förbereda bolaget för större försäljningsvolymer
  • Utveckla samarbete med tredje part i lagerhållningen, från manuellt till digitalt arbetssätt.
  • Öka graden av kontroll samt leveranssäkerhet
  • Leda funktionens dagliga arbete

Erfarenhet

Vi söker dig med akademisk examen och minst fem års arbetserfarenhet inom Supply Chain, gärna med inslag av arbete med Change Management. Erfarenhet från att driva förändringsarbete av digital karaktär eller tidigare arbete i ett bolag som är digitalt moget är starkt meriterande. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och är van vid externa kontaktytor.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, analytisk och strategisk. Du genomför ditt arbete proaktivt, noggrant och ansvarsfullt samt levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram, även när arbetsbelastningen är hög. Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö och som har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tjänsten ställer krav på din sociala och kommunikativa förmåga då du kommer att ha många kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Jonatan Sundberg och Gustav Krieger.

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.