CFO till snabbväxande Invajo

CFO till snabbväxande Invajo

Gazella rekryterar nu till tjänsten som CFO för Invajo, en generisk och lättanvänd onlinetjänst (SaaS) för hantering av eventbaserade inbjudningar. Invajos målsättning är att bli en ledande global aktör och vägen dit skall gå via ett tight entreprenörsdrivet team och en nyckelroll i denna tillväxtresa har bolagets nya CFO.

Vi söker dig som drivs och trivs i ett entreprenöriellt bolag och tycker om att verka i en dynamisk miljö där det finns möjligheter att bygga upp såväl som att vidareutveckla processer och rutiner inom ekonomifunktionen. I rollen som CFO kommer du att vara ansvarig för ekonomin i bolaget; löpande redovisning, bokslut, budget/prognos, analys och rapportering.

Invajo erbjuder en bred roll i en organisation som präglas av entreprenörsanda och ständig utveckling. I rollen rapporterar du direkt till VD och tjänsten kommer att vara placerad i centrala Stockholm. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för att kvalitetssäkra bolagets löpande redovisning.
  • Ansvara för att kvalitetssäkra och vidareutveckla arbetet med bolagets kund- och leverantörsreskontra.
  • Ansvara för upprättande av bokslut och årsredovisning.
  • Delta i företagets budgetprocess och ta fram rapporter till VD och styrelse.
  • Ta fram, analysera och följa upp nyckeltal för verksamheten.
  • Ta fram och utveckla nya och befintliga ekonomiska processer.
  • Hantera kontakter med externa parter, såsom revisionsbolag och bankkontakter.
Erfarenhet
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet från kvalificerat arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning, som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller CFO. Du har goda redovisningskunskaper och tycker om operativt ekonomiarbete i kombination med kvalificerad analys och förbättringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med digitala tjänster eller mjukvaror (gärna med abonnemangsintäkter) och controlling sedan tidigare. Du har goda kunskaper i Excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, självgående och lösningsorienterad. Du har en stark motor och är van vid att ta egna initiativ och att arbeta självständigt i ett högt tempo. Du drivs av både det finansiella och affärsmässiga och trivs i entreprenöriella miljöer. För att passa in i rollen och bolaget är det viktigt att du är prestigelös och öppen och har en positiv inställning.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är John Hagtorn.
Mer info
Kontaktperson John Hagtorn
Telefon 076 176 01 12
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Invajo är en generisk och lättanvänd onlinetjänst (SaaS) för hantering av eventbaserade inbjudningar, bokningar och deltagare. Tjänsten har vuxit snabbt bland alla typer av företag och organisationer, oavsett storlek, bransch eller geografi där Invajo tillför tydliga värden som effektivisering av tid, sparar pengar och ger fler bokningar. Kunder och användare finns på flera geografiska marknader. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Läs mer på www.invajo.se