Business controller till Team Olivia

Business controller till Team Olivia

Gazella rekryterar nu en verksamhetsnära Business Controller till Team Olivia. I denna roll som Business Controller på Team Olivia kommer du att i huvudsak jobba med ett av tre marknadsområden inom affärsområdet Omsorg, som bedriver kvalificerad omsorg via boenden, daglig verksamhet och skolor. I rollen som BC rapporterar du direkt till VD/marknadsområdeschef och är del av dennes ledningsgrupp. Tjänsten är placerad i helt nya och moderna lokaler i Solna, Stockholm där möjlighet till visst hybridarbete finns.

Vad Team Olivia erbjuder dig
Marknadsområdet har ett 20-tal verksamheter med geografisk spridning i södra och mellersta Sverige och omsätter ca 250 mkr. Du kommer arbeta på en arbetsplats i konstant utveckling och i stark tillväxt. Rollen som Business Controller är en nyckelfunktion där du tillsammans med övriga ledningsgruppen kommer få stora möjligheter att påverka framtida verksamhet, arbetssätt och leverans. Här finns en motiverande kultur där man jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Du fokuserar mycket på analys och att bidra med värdefulla insikter till verksamheten, men likväl på att fortsätta driva förbättringsarbete och att effektivisera marknadsområdes arbetssätt och processer.

Din utmaning
I rollen som Business Controller på Team Olivia kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Stöd i analys och effektivisering gentemot de driftsansvariga cheferna
  • Analys och sammanställning till marknadsområdeschefen
  • Utveckla och effektivisera befintliga processer
  • Ta fram budget och prognoser för ditt marknadsområdet
  • Månadsvisa analyser av resultat
  • Utveckla rapportering och nyckeltal
Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomi och med en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning i en större organisation. Du är mycket trygg i din kompetens inom Business Control och processer kring bl.a. business review, analys, budget och prognos då du har flera års erfarenhet av en liknande roll. Vi ser att du är van vid förändringsarbete och kan driva och argumentera för förbättringar på ett smidigt sätt. Olika IT-system är du van användare av, koncernen jobbar i Mercur. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som snabbt sätter dig in i nya frågor, drivs av att nå resultat och är en utåtriktad person med förmåga att motivera och skapa glädje och lust kring uppföljning. Du drivs också av att ta ditt arbete till en nästa nivå tillsammans med kollegorna. Du tänker strategiskt samtidigt som du jobbar operationellt. Vidare är du flexibel och är beredd på att förutsättningar kan ändras. Det kommer kräva att du är initiativrik med en mycket god analytisk förmåga samt att kunna prioritera för att nå bästa resultat. För att nå framgång i ditt arbete är det också ett måste att du är bra på att bygga goda relationer och att du har ett genuint intresse för bolagets verksamhetsformer där barn och unga är i fokus.

Om Team Olivia
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I Team Olivia ingår drygt 40 bolag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, omsorgsboenden, behandling, skolor med särskilt stöd och hemomsorg. Vårt uppdrag är att stödja individer som befinner sig i ett utsatt läge. Därför är det avgörande för vår verksamhet att vi bemöter våra kunder med respekt och engagemang. Vår värdegrund handlar om människors lika värde och den är ständigt närvarande i allt vi gör. Affärsområdet Omsorg är ett av koncernens fem olika affärsområden. Affärsområdet består av cirka 90 olika verksamheter med specifika inriktningar inom boende och daglig verksamhet, lagen om stöd och service till funktionshindrade (LSS) samt heldygnsvård inom Individ & familjeomsorg enligt Socialtjänstlagen (SoL). Vi har idag cirka 1200 medarbetare. Läs mer om Team Olivia på deras hemsida: teamolivia.se

Ansökan
Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.