Business Controller till växande e-commerce bolag

Business Controller till växande e-commerce bolag

Gazella rekryterar nu en affärsdriven Business Controller till ett attraktivt och växande bolag inom e-commerce och retail. Bolaget, som har kontor i centrala Stockholm, jobbar globalt och har en prestigelös och modern kultur. I rollen som Business Controller kommer du att vara en nära och strategisk businesspartner till Head of Merchandising samt jobba aktivt med support och analys för att stödja säljavdelningen. Till denna roll söker vi därför en initiativtagande, analytisk och business-minded person med en nyfiken och prestigelös attityd.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Utveckla prognos- och budgetarbete för alla marknader inklusive uppföljning.
  • Utveckla processer tillsammans med Head of Merchandising och bolagets Commercial team utifrån ett business controllerperspektiv och ta initiativ för att förbättra affären och lönsamheten.
  • Arbeta med business case tillsammans med företagsledning samt stöd i strategiska projekt.
  • Driva interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner.
  • Utveckling av power-BI för att effektivisera rapportering, analyser och beslutsunderlag.
Erfarenhet
Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi samt 3–5 års erfarenhet av arbete med finansiell analys och business controlling eller bakgrund inom management consulting. Du är van vid att analysera stora datamängder, har god systemvana och är en mycket van användare av Excel. Tidigare erfarenhet av power-BI och arbete inom retail eller e-commerce är meriterande. Då bolaget jobbar internationellt, ser vi också att du bör kommunicera flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Till denna roll letar vi efter en orädd, initiativtagande och affärsdriven person som trivs i en dynamisk och händelserik miljö. Du utför ditt arbete mycket noggrant och har en förmåga att på ett strukturerat sätt hantera många olika kontaktytor och projekt som löper parallellt. Vidare viker du inte undan när du stöter på problem utan hanterar dessa på ett kreativt och proaktivt sätt och utför ditt arbete ansvarsfullt och självständigt. Du är kommunikativ och trivs att ha flera kontaktytor ut i organisationen.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.