Business Controller till ZMARTA GROUP

Business Controller till ZMARTA GROUP

Vi på Gazella rekryterar nu en affärsnära Business Controller till Zmarta, en oberoende jämförelseaktör som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi. I rollen som Business Controller på Zmarta kommer du att arbeta i en bred roll och ansvara för analys och uppföljning av resultat, lönsamhet och underliggande KPIer.

Rollen är en nyckelfunktion inom bolaget där du rapporterar direkt till CFO. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen, där du kommer ingå i ett team om tre business controllers. Du kommer även ha löpande kontakt med övriga i organisationen, där ledning, marknad, försäljning samt ägare är dina primära kontaktytor. Låter det som en roll för dig? Då kan detta vara en möjlighet för dig att få vara med på och bidra till Zmartas fortsatta tillväxtresa.

Vi kommer att intervju kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Vad Zmarta erbjuder dig
Som Business Controller på Zmarta kommer du att verka affärsnära i en spännande roll med fokus på utveckling och uppväxling. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta i ett bolag med hög expansionstakt som konstant utmanar marknaden med sitt entreprenöriella tänk, samtidigt som ett högt kundfokus bibehålls för att alltid agera pålitligt. Zmarta Group sitter i helt nya lokaler i Vasastan, Stockholm samt har ett kontor i Ängelholm och din bas kan utgå från båda ställen.

Din utmaning
  • Ansvara för analys och uppföljning av resultat, lönsamhet och underliggande KPIer.
  • Arbeta med budgetering, prognosticering och rapportering i nära samarbete med kollegorna på ekonomiavdelningen samt övriga funktioner.
  • Skapa och analysera relevanta nyckeltal i syfte att förstå och förbättra verksamheten.
  • Löpande säkerställa att effektiviteten inom verksamheten maximeras samt medverka till utveckling av bolaget både på operativ och strategisk nivå.
  • Löpande ha kontakt med ägare i Tyskland gällande finansiella och rapporteringsmässiga frågor, samt samarbeta med ledning, marknad och försäljning.
  • Vara delaktig och drivande vid ad hoc projekt, business cases och M&As samt vid utveckling av interna processer och rutiner.
Erfarenhet
För den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi samt cirka 4-6 års erfarenhet av arbete som Business Controller eller liknande. Det är meriterande med goda kunskaper inom redovisning och skatt, till exempel från en tidigare tjänst inom revision. Utöver detta ser vi att du har erfarenhet från en matrisorganisation och/eller internationella bolag. Det är meriterande med erfarenhet från finans- och techbolag samt transaktionsintensiva verksamheter. Du är flytande i svenska och/eller engelska, i såväl tal som i skrift. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Excel samt en generellt god systemkunskap. Om du har erfarenhet av Aaro, SAP och olika BI-system, är även det en stor fördel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en god resultat- och planeringsförmåga, som möjliggör att du når både dina individuella och företagets uppsatta mål. Du trivs i förändring, där du metodiskt och datadrivet arbetar för ständig förbättring och hanterar oväntade situationer med lugn och fokus. Då kontaktytorna inom organisationen är många är det av yttersta vikt att du innehar en god kommunikativ förmåga och är framåtlutad i ditt sätt att arbeta. Vi ser även att du agerar pålitligt, professionellt och transparant och på så sätt skapar goda relationer med kollegor och samarbetspartners. Du kommer även med egna initiativ för att bidra till företagets fortsätta utveckling.

Om Zmarta Group
Zmarta är en oberoende jämförelseaktör som erbjuder flera olika tjänster inom privatekonomi. Zmarta Group och har funnits på den svenska marknaden sedan 1999 och finns förutom i Sverige också i Norge och Finland. På kontoren i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors jobbar över 300 medarbetare för att göra din ekonomi smartare. Zmarta erbjuder en rad olika tjänster för lån (personliga och företagslån) och bolån, elavtal och försäkringar. De flesta av deras partners är banker, elleverantörer och försäkringsbolag. Företaget strävar efter att hela tiden förbättra och optimera verksamheten och jobbar hela tiden för att bygga en industriledande teknisk plattform, så att du kan lita på att du, genom att använda våra tjänster, har fattat det smartaste finansiella beslutet.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! I den här rekryteringen samarbetar Zmarta Group med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta John Hagtorn som är ansvarig rekryterare för denna tjänst på john.hagtorn@gazella.se

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Kontaktperson John Hagtorn
Telefon 076 176 01 12
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.