Bolagsekonom till Cary Group

Bolagsekonom till Cary Group

Cary Group
Gazella rekryterar nu en bolagsekonom till Cary Group. Cary Group är ett börsnoterat förvärvsintensivt bolag och är idag en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien och Spanien inom reparation och byte av bilglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador och SMART Repair (Small to Medium Area Repair Techniques).

Vad Cary Group erbjuder dig
Cary Group erbjuder en inspirerande arbetsmiljö som uppmuntrar till självständighet och tilltro i sig själv. Verksamheten växer och du kommer att arbeta i en noterad miljö i ljusa lokaler i Hammarby Sjöstad på svenska huvudkontoret. Dina kollegor i teamet trivs med att arbeta tillsammans och utmanar varandra till nästa nivå.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
I rollen som bolagsekonom på Cary Group kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Upprättande av månads-, kvartals- och årsbokslut inkl årsredovisning för våra toppbolag samt löpande bokföring.
  • Inrapportering samt upprättande av skatt- och momsdeklarationer.
  • Inrapportering av bokslut till koncern i koncernredovisningssystemet AARO samt avstämning av koncernmellanhavanden.
  • Fakturering och uppföljning av transfer pricing transaktioner i koncernen.
  • Fakturering och uppföljning av interna lån/räntor i olika valutor i koncernen.
Erfarenhet
Till denna roll söker vi dig som är utbildad civilekonom, eller har en annan likvärdig utbildning, samt att du har arbetat i minst två år med kvalificerad redovisning och bolagsansvar. Du har mycket goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl både på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en börsnoterad miljö samt arbete i Navision, Balancer eller Aaro. Om du tidigare hanterat inrapportering och/eller bokföring av IFRS är även det ett stort plus.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en kommunikativ och flexibel person och att du trivs i händelserika och föränderliga miljöer. Vidare är det viktigt att du är bekväm med många kontaktytor både internt och externt. Vi tror även att du kan presentera idéer och lösningar för att tillsammans med teamet arbeta med utveckling och förbättring av interna processer och rutiner.

Om Cary Group
Cary Group är ett börsnoterat förvärvsintensivt bolag med legala enheter i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Spanien och Portugal.

I dag är Cary Group är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien och Spanien inom reparation och byte av bilglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador och SMART Repair (Small to Medium Area Repair Techniques). För mer information se carygroup.com

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Lovisa Fast
Telefon 076 176 01 15
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.