Bolagsekonom med fastighetskompetens

Bolagsekonom med fastighetskompetens

Vi söker nu en självständig och kvalificerad Bolagsekonom med fastighetskompetens till ett av Sveriges ledande fastighetsbolag i Norrort. Ditt arbete som Bolagsekonom kommer att innebära självständigt arbete med löpande redovisning, bokslut och årsredovisning. Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam som ansvarar för ett flertal olika bostadsrättsföreningar. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Start kommer ske omgående och vi intervjuar sökande löpande, vi ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Löpande bokföring, månads- och årsbokslut.
  • Årsredovisningar samt upprätta budgetförslag.
  • Moms, skatter och deklarationer.
  • Ekonomisk konsultation mot företagets kunder.
Erfarenhet
Vi söker dig som har en kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsbolag och god kunskap av Brf:er är meriterande. Du har erfarenhet från att ha arbetat brett inom redovisning med kunskap i allt från löpande redovisning till rapportering och bokslut. Du är även en van användare av Excel och har god systemvana.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och positiv. Du vill gärna lära dig nya saker och tycker om att arbeta i team även om du har förmåga att klara arbetet självständigt. Nya utmaningar tar du dig an med stort engagemang och noggrannhet.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Sofia Lundgren.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.