Bedrägeriutredare AML / Penningtvätt

Bedrägeriutredare AML / Penningtvätt

Gazella söker en bedrägeriutredare i finansiell brottslighet, till en bank i centrala Stockholm. Rollen innebär ansvar för att motverka och förebygga penningtvätt och finansiering av terrorism. Både kandidater som är intresserade av konsultuppdrag och permanenta anställningar är välkomna att skicka in ansökan. Denna roll förväntas starta omgående och vi kommer därför att intervjua kandidater löpande, så är det en roll som du tror passar dig – skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning
  • Övervakning, analys och utredning av transaktioner.
  • Myndighetsrapportering och myndighetsförfrågningar.
  • Hantera åtgärder för PEP.
  • Omvärldsbevakning.
  • Förbättra rutiner och processer inom avdelningen.
  • Vara behjälplig och stötta verksamheten i frågor som rör finansiell brottslighet.
Erfarenhet
Vi söker någon med ca 2-5 års erfarenhet av arbete inom penningtvätt hos finansiell aktör och som kommit i kontakt med ovan givna arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara nyfiken, kommunikativ och analytiskt lagd. Arbetet ställer krav på att du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta jesper.ideberg@gazella.se eller caroline.wettermark@gazella.se som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.