Affärsnära business controller till dynamiskt retailbolag

Affärsnära business controller till dynamiskt retailbolag

Gazella söker nu en affärsnära business controller till ett världsomspännande retailbolag med nordiskt huvudkontor i norra Stockholm. Som business controller ingår du i ett team med controllers och arbetar med uppföljning av bolagets försäljning och marknadsavdelning. Till denna roll söker vi en analytisk och social person, med vilja att anta en utvecklande utmaning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med start under februari 2019. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Ansvara för löpande arbete med budgetering och prognoser kopplade till bolagets varumärken och investeringar
  • Agera businesspartner till affärsområdesansvariga och marknadsdirektör
  • Genomföra vecko- och månadsvis uppföljning av affärsenheter och kampanjer
  • Självständigt genomföra intäktsanalyser med presentation av förbättringsmöjligheter
  • Finansiell och kommersiell analys och uppföljning av investeringar i marknadsföringen
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen

Erfarenhet

Vi söker dig med en examen inom ekonomi samt 3-5 års erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter som business controller och/eller en bakgrund som managementkonsult. Bakgrund inom FMCG och marknadsföring är meriterande. Du är van vid att hantera stora mängder data i Excel och innehar professionella färdigheter i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och positiv. Du utför ditt noggrant och ansvarsfullt och har god förmåga att arbeta självständigt. Vidare är det av stor vikt att du att du är ansvarsfull med en förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är John Hagtorn & Anna Wallenberg.
Mer info

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.