Affärsnära Business Controller till retailbolag

Affärsnära Business Controller till retailbolag

Gazella söker nu en affärsnära Business Controller till ett retail-bolag i Stockholm. Som Business Controller ingår du i ett team med controllers och arbetar med uppföljning av bolagets försäljning. Till denna roll söker vi en analytisk och social person, med vilja att anta en utvecklande utmaning. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader där du till en början är anställd genom Gazella, med chans till en fortsatt anställning hos klientbolaget, och vi söker dig som kan påbörja uppdraget omgående. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning
  • Ansvara för löpande arbete med budgetering och prognoser kopplade till försäljningen
  • Genomföra vecko- och månadsvis uppföljning av affärsenheter samt upprätta försäljningsrapporter
  • Självständigt genomföra intäktsanalyser med presentation av förbättringsmöjligheter
  • Ansvara för att utföra kostnadsuppföljning med presentation av effektiviseringsförslag
  • Ha kontakt med affärsenheternas chefer
  • Delta i ekonomirelaterade ad hoc-projekt på avdelningen
Erfarenhet
Vi söker dig som under 1-3 års tid arbetat med relevanta arbetsuppgifter inom controlling, företrädesvis som Business Controller. Det är meriterande om du har redovisningskunskaper och tidigare arbetat på ett detaljhandelsbolag / bolag inom retail. Du har goda kunskaper i Excel samt professionella färdigheter i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och positiv. Du utför ditt noggrant och ansvarsfullt och har god förmåga att arbeta självständigt. Vidare är det av stor vikt att du att du är ansvarsfull med en förmåga att leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Anna Wallenberg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gazella.se/jobb/158/affarsnara-business-controller-till-retailbolag
Sista ansökningsdag 21 juli (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.