Affärsdriven Business Controller till bolag i södra Stockholm

Affärsdriven Business Controller till bolag i södra Stockholm

Vi söker en Business Controller till ett bolag med kontor i södra Stockholm. Vi ser att du har en stark analytisk förmåga och goda kunskaper i excel. Du kommer att agera businesspartner för att driva affär och försäljning framåt. I rollen kommer det att ingå både stor variation och mycket eget ansvar. Vi söker dig som är tillgänglig från början av februari. Detta uppdrag kommer att löpa under drygt 6 månader.

Din utmaning
  • Framtagning och utveckling av prisstrategier för ökad försäljning.
  • Kontinuerligt stötta chefer med beslutsunderlag.
  • Identifiera risker och möjligheter i verksamheten, samt bedöma och utvärdera nya affärsmöjligheter.
  • Ansvara för genomförandet av ekonomirelaterade utredningar och föreslå förändringar och förbättringar ur lönsamhetssynpunkt.
  • Analysera och följa upp verksamheten samt rapportera nyckeltalen för affärsenheten.
  • Finansiella beräkningar och investeringskalkyler.
  • Ta fram och vidareutveckla för verksamheten relevanta KPI:er
Erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och mellan 5–7 års erfarenhet av arbete som Business Controller. För att framgångsrikt hjälpa linjechefer med affärsbeslut är det viktigt att du har både erfarenhet och intresse för ekonomistyrning och är van vid att analysera stora mängder data. Tidigare erfarenhet från att driva egna projekt meriterande. Utöver nämnda erfarenheter uttrycker du dig väl både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker en självgående och nyfiken person som trivs med en stor variation i sitt arbete. Som person är du analytisk och driven. Då du kommer att arbeta nära bolagets ledning är det viktigt att du är affärsmässig och har ett strategiskt tänk.

Utöver nämnda egenskaper är du social och knyter lätt nya kontakter. Du trivs med att varva självständigt arbete med samarbete i grupp.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är du den Business Controller som vi söker? Ansök via knappen. Ansvariga rekryteringskonsulter är Elin Vingeskog och Jonathan Sundberg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren