AP Accountant / Leverantörsreskontraekonom till retailbolag

AP Accountant / Leverantörsreskontraekonom till retailbolag

Gazella söker nu en ekonomiassistent inom AP / Leverantörsreskontra till ett internationellt bolag inom retail med kontor i Kista. Till denna roll söker vi en noggrann och servicemedveten person med stort engagemang samt en genuin teamspirit. Som AP Accountant / Leverantörsreskontraekonom arbetar du brett med flera områden inom redovisningsarbetet. Du har tidigare erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning och vi ser gärna att du är van vid stora reskontraflöden. Tjänsten startar omgående och börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader, med chans till tillsvidareanställning. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Inskanning och verifiering av fakturor samt inkommande posthantering, fysisk samt elektronisk
  • Hantering av betalningar/förskottsbetalningar och tillhörande bokföring samt av leverantörsfakturor avseende direktleveranser
  • Kontering och distribuering av inkommande omkostnadsfakturor
  • Säkerställa slutbokning av samtliga leverantörsfakturor och utföra dokumentuppdatering
Erfarenhet
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet ifrån arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning. Du har goda kunskaper om leverantörsreskontraprocessen och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med medelstora reskontraflöden.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi dig som är driven, nyfiken och lösningsorienterad. Du kan prioritera utefter uppsatta mål, där du sedan driver ditt arbete för att nå dem. Vidare kan du hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Det är av högsta vikt att du är kommunikativ och har lätt för att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Filip Grundströmer på 076 176 01 21 vid eventuella frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://gazella.se/jobb/162/ap-accountant-leverantorsreskontraekonom-till-retailbolag
Sista ansökningsdag 21 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.