Front end utvecklare till världsledande företag

Front end utvecklare till världsledande företag

Vill du vara med och utvecklas i ett växande företag som är världsledande inom sitt område och som har ledande verktyg för customer experience. Du kommer att få arbeta med mycket motiverade, skickliga och drivna personer som tycker om högt tempo, som gillar att vara med och påverka och som vill arbeta med den senaste tekniken. Hos oss är stämningen lättsam och prestigelös och du blir en viktig pusselbit i företagets framtida beslut. Vi använder standard- och best practice-metoder och verktyg för att uppnå prestanda och funktionalitet. Vi har kontor baserade i Barcelona och i Stockholm, båda belägna centralt. Det finns alternativ att flytta om du väljer.

Gavagai utvecklar AI-baserade verktyg för att analysera kundupplevelsen. Verktyget är unikt i att det väldigt lätt att lägga till nya språk, vilket gör att vi har hela världen som marknad. Flera av världens ledande undersökningsföretag och konsumentvaruföretag är redan kunder. Tekniken bygger på mångårig forskning från forskningsinstitutet RISE SICS. www.gavagai.se

Arbetsuppgifter / Ansvar
I takt med att bolaget växer behöver vi nu stärka upp med en mångsidig Frontend utvecklare som ska komplettera teamet som utvecklar frontend av Gavagai Explorer, en plattform för automatiserad textanalys. Vårt system är back end-tungt (Java, MS SQL) så det finns möjlighet att även hjälpa till med back end-utveckling för den som önskar.

I rollen kommer du att arbeta med att bygga och vidareutveckla mjukvara, med fokus på front end. Vi arbetar agilt och i det dagliga kommer du att arbeta nära de andra på vårt kontor och du kommer även att ha viss kontakt med våra kunder (gällande gränssnittsrelaterade frågor).

Du kommer att
 • bygga responsiva gränssnitt med bra UX och stil
 • integrera webbapparna med Gavagais egna API:er för språkteknologi
 • använda testramar för automatiserade tester som möjliggör kampanjer med ett klick med säkerhet
 • visa den användarvänliga funktionaliteten med hjälp av mockups och prototyper samt samla feedback för snabba iterationer.
Din kompetens och erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet samt har ett brinnande intresse av arbete med frontend utveckling inom webb. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet som Frontend utvecklare och har
 • erfarenhet av ett eller flera objektorienterade ramverk (Vue, Angular eller React)
 • erfarenhet av Javascript testramar
 • grundläggande kunskaper om Node.JS och databaser
 • grundläggande kunskaper om serversidan, utveckling och datornätverk
 • är bekväm med REST API koncept
 • är bekväm med prototyper och wireframing verktyg
 • grundläggande kunskaper om DevOps metoder
 • grundläggande kunskaper om CSS förbehandlare (SCSS / Stylus)
Erfarenhet av utveckling av komplexa och transaktionsintensiva system är mycket positivt.

Personliga egenskaper
Du är en person som har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken, har lätt för att lära och ta till dig ny teknik, är initiativtagande och har förmågan att självständigt planera ditt arbete. Det är betydelsefullt att du är flexibel och inte rädd för förändring och för att ta beslut. Vidare är du en analytisk, kommunikativ och pedagogisk person som är duktig på att observera och leverera.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search & Recruitment. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118798 alternativt Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)