Ekonomiansvarig - Gate46 AB, Stockholm

Ekonomiansvarig - Gate46 AB, Stockholm

Med passion för retail och hela den lokalrelaterade värdekedjan skapar Gate46 ökad lönsamhet för sina uppdragsgivare. Genom flera års erfarenhet har Gate46 utvecklat processer och beprövade metoder som de applicerar vid samtliga tjänsteprocesser. Tack vare Gate46 rikstäckande och internationella nätverk inom fastighetsbranschen har de ständigt örat mot rälsen vad gäller trender, marknadsförändringar och kommande möjligheter.

Gate46 är marknadsledande och företaget har från start visat starkt resultat och planen att växa är tydligt förankrad. Gate46 grundades 2008 och är centralt belägna i härliga och inspirerande lokaler på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

EKONOMIANSVARIG - GATE46, STOCKHOLM

Vi söker en driven, erfaren och fokuserad person som kan axla en bred roll som Ekonomiansvarig under bolagets fortsatta tillväxtresa. Det här är en spännande möjlighet för dig som vill ta nästa steg i karriären, vill vara med och forma din roll i ett bolag med stora tillväxtplaner och sätta en tydlig karriärplan med målsättningen om att bli företagets CFO.

Vi söker dig som har relevant utbildning kombinerat med flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. För att lyckas i rollen ser vi att du har förmåga att arbeta självständigt samt kontinuerligt utveckla processer och rutiner. Rollen som Ekonomiansvarig innebär många kontaktytor, inom hela organisationen, vilket kräver att du besitter en pedagogisk samt god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi förväntar oss att du är noggrann, strukturerad, prestigelös och engagerad i det du gör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring, likviditetsfokus, in och utbetalningar samt löneadministration.
 • Ansvara för att den dagliga bokföringen sköts på ett korrekt sätt.
 • Ansvara för att uppsatta budgetar följs samt ansvara för att god ekonomi till rätt tid och god kvalitet levereras i stort samt i enskilda projekt.
 • Producera ekonomiska redovisningar och underlag till Styrelse, VD, lednings- och projektmöten.
 • Granska och projektföra underentreprenörers fakturor och lämna dessa vidare för överattest till VD, projektledare eller berörd inköpare.
 • Löpande ha kontakt med externa parter beträffande ekonomiska frågor på alla våra marknader för att hitta bästa möjliga affärsuppgörelser för bolaget.
 • Sammanställa och dokumentera enskilda projekt för att tillsammans med berörd projektledare gå igenom lönsamhetsanalyser av kunder och projekt.
 • Kontinuerligt jobba med kvalitetshöjande åtgärder. Ta fram underlag för att hjälpa VD och ledning att säkra kvalitet och övriga policys.
 • Analysera storlek/behov vid projektstart samt sätta upp en ekonomisk mall för utvecklingsdelen i projektet. Supporta och driva kontroll från inblandade parter internt så att ramar och kan hållas och att alltid likviditeten i bolaget säkras i god tid.
 • Tillgodose att såväl arbetslagar som övriga lagar och regler samt erforderliga branschnormer och övriga branschregler efterföljs.
 • Ansvarig för att företagets skatter, moms och andra lagstadgade avgifter betalas i rätt mängd och i rätt tid.
 • Motivera, engagera och driva alla resurser i företaget i ekonomiska frågor samt kvalitetssäkring och kontroll.
 • Bevaka, kontrollera, analysera och följa upp organisationens brister och åtgärda ev. problem med hänsyn till företagets bästa.
Att arbeta på Gate46:

För rätt person erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget. Du välkomnas in i en familjär företagskultur som kännetecknas av kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar. Gate46 satsar mycket på att utveckla sina medarbetare genom interna och externa utbildningar samt ger sina medarbetare stort eget ansvar över arbetstider och planering.

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (3 dagar kvar)