Supply Chain Analyst till gateretail

Supply Chain Analyst till gateretail

Är du i början av din karriär inom supply chain och är intresserad av att arbeta med logistik? Här börjar din resa med gateretail som är en ledande återförsäljare av taxfreeprodukter för flygbranschen.

Om tjänsten

gateretail tillhör det globala företaget gategroup och är en ledande återförsäljare av retailprodukter till taxfreeförsäljning i Europa.

I denna roll får du ta mycket eget ansvar och ha en central funktion i att säkerställa att företagets lager är optimerat, både internt och ute hos företagets partners runt om i Europa. Rollen är för dig som är analytiskt lagd då det kommer handla om att dagligen analysera siffor, alltifrån prognoser till olika parameter för att optimera lager. I rollen ingår det att arbeta proaktivt för att optimera våra lager samt att förbättra rutiner och processer inom supply chain området

I detta ansvar ingår exempelvis att:
  • Operation forecasting analysera och arbeta löpande med våra prognoser
  • Delivery Management - säkerhetsställa och följa upp leverans mot kund
  • Övervaka leveranser till lager samt ansvara för att lagernivåerna är korrekta för ett optimalt och säljbart lager
  • Fakturakontroller
  • KPI:er ; Säkerställa att vi har de KPI:er vi behöver för att mäta och följa våra verksamhet
  • Delta i förbättringsarbetet gällande kvalitet och proaktiva strategier
Du kommer vara en del av ett team bestående av nio personer som arbetar inom logistikområdet. Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Kista och du kommer att rapportera till Supply Chain Manager.

Är det här du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller supply chain. Du ska dessutom ha goda kunskapar i Excel. Har du några års erfarenhet av liknande uppgifter är det meriterande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är analytisk, flexibel, självständig och lagspelare. Du har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar gateretail med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: supply chain, logistik, forecasting, delivery management, stock analysis, materials planning, materialplanering, lager
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-120 50 423
Email Mejla Louisa Torstensson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 7 dec (168 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers' on-board experience. The company specializes in catering and hospitality and on-board products and services to companies that serve people on the move. gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.

gateretail (former Inflight Service) is part of the gategroup organization in Europe, supporting and serving airlines with retail assortments and communication on-board aircrafts.