Affärsinriktad Business Manager till Gasum – var med och bidra till skiftet

Affärsinriktad Business Manager till Gasum – var med och bidra till skiftet

Gasum erbjuder experttjänster inom renare energi för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar för väg- och sjötransporter. Vi på Gasum Traffic etablerar gastankstationer över hela Sverige och hjälper våra kunder att minska både sitt eget och deras kunders miljöavtryck. Som marknadsledare inom vår sektor är vår ambition att fortsätta att växa med den svenska marknaden. Gasum-koncernen har omkring 320 anställda i Finland, Norge, Sverige och Tyskland. Vi hade en omsättning på 1,3 md SEK 2020 och ägs av finska staten.

Om rollen

Teamet Traffic är ansvariga för att facillitera alla kommersiella aktiviteter inom Traffic BU Sweden. Som Business Manager kommer du att vara en viktig hörnsten för Gasum Sveriges framtida utveckling då vi lämnar vår start-up fas och går in i en tillväxtfas. För att lyckas med denna transition behöver vi fokusera på att effektivisera och strukturera vår way of working.

Som Business Manager kommer du att stödja vår utveckling genom att analysera, konceptualisera och implementera relevanta affärsmöjligheter och driva igenom interna utvecklingsinitiativ - allt för att skapa effektivare och mer gynnsamma processer inom affärsenheten Traffic, både i Sverige men också på nordisk nivå. Det är en operativ roll i huvudsak, men med möjlighet att arbeta mer strategiskt på sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Identifiera, analysera och konceptualisera relevanta business cases inför möjliga framtida investeringar av nya gastankstationer
  • Förädla och vidareutveckla befintliga rutiner och processer för säljorganisationen genom att följa upp relevanta sälj- och marknadsstrategier
  • Digitalisera befintliga processer så Traffic Sweden kan arbeta effektivare och mer automatiserat
Din profil

Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och ett analytiskt tillvägagångssätt. Du är duktig på att planera, prioritera och strukturera för att succesivt ta dig framåt. Som person är du också förtroendeingivande och kommunikativ, samt har lätt för att bygga långsiktiga relationer och samverka med andra - internt som externt. Du är flexibel och anpassningsbar, samt har ett naturligt kundfokus där du drivs av att alltid uppfylla och överträffa kundens förväntningar.
  • Ett par års tidigare arbetslivserfarenhet från en likartad roll som Business Manager eller Produktchef med fokus på affärsutveckling och analys, kommersiell eller från annan likvärdig roll
  • Har tidigare erfarenhet av att sätta och vidareutveckla befintliga arbetssätt och processer - Operational Excellence
  • Du har eftergymnasial utbildning inom Business Management, ekonomi eller från annat likvärdigt område
  • Vi ser gärna att du har innehavande B-körkort, du har erfarenhet från projektledning och implementerat olika konkurrensstrategier
  • Vi ser också att du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet
  • Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har arbetat inom privat sektor
Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Stockholm men möjlighet finns att arbeta hemifrån några dagar i veckan. Du kommer rapportera till Head of Business Traffic Sweden och ingå i ett mindre team om 5 personer där övriga medarbetare arbetar med försäljning, rådgivning och etablering. Samtliga i teamet sitter utspritt över hela Sverige men du kommer att arbeta tillsammans med två andra från teamet som också sitter i Stockholm. Utöver detta kommer du också samarbeta med övriga kollegor på HQ, experter inom sälj, service, kommunikation, teknik och ha ett nära samarbete med övriga stabsfunktioner.

Har vi väckt ditt intresse?

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor Vi tar inte emot ansökningar per mail.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder, åldrar och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Testerna görs tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/.

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Tschöp på jessica.tschop@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.