IT-tekniker till Garantum!

IT-tekniker till Garantum!

Letar du efter en ny utmaning i en bred och självständig roll? Garantum är en nordisk sparkoncern med en modern investeringsplattform och söker nu en IT-tekniker till sitt support- och driftteam. Här får du jobba i en komplex miljö med affärskritiska system. Låter detta intressant? Läs mer och sök idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat att inkludera:
  • Stötta upp kollegor med frågor i server & drift
  • Underhåll av systemen, t.ex. läsa loggar och hantera konton
  • Ge introduktioner och support för klient, programvara och annan nödvändig IT-utrustning, inklusive nätverks- och konferenssamtalslösningar
  • Utföra felsökning för att diagnostisera och lösa problem med mjukvara och maskinvara
Du ingår i ett team bestående av två personer samt har daglig kontakt med företagets anställda, konsulter och systemleverantörer. Vidare har du själv möjlighet att forma rollen utifrån erfarenhet och intresse, goda utvecklingsmöjlighet finns för rätt person som visar framfötterna och tar initiativ.

Du kommer arbeta i en hybrid servermiljö med både on premise och moln.

Vem är du?

Vi söker dig som som har några års erfarenhet i en roll som exempelvis 2nd line supporttekniker eller Onsite-tekniker. Vidare är du van vid att arbeta med Microsofts produkter ur ett felsökningsperspektiv. Du brinner för att ge användarna bästa tänkbara stöd och service samt är prestigelös och pragmatisk vad gällande arbetsuppgifter. Dessutom har du ett intresse av att vilja lösa problem på egen hand. Naturligtvis är du vetgirig och intresserad av vår verksamhet. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Garantum med Dfind IT. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64.

Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Garantum

Garantum, en nordisk sparkoncern drivet ur behovs- och individanpassad rådgivning med innovativa och konkurrenskraftiga placeringslösningar som nås via en modern investeringsplattform. I koncernen ingår flertalet bolag som var och en är ledande inom bl.a. strukturerade placeringar, fondförvaltning och finansiell rådgivning. Antalet anställda uppgår till över 200 personer i Sverige, Norge och Finland. Koncernens huvudkontor ligger i moderna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.